HET IT & Lenovo

Lenovo 360 Partner of the Year 2023

Lenovo - HET IT logo

HET IT is Lenovo 360 Partner
of the Year 2023

HET IT ziet zijn jarenlange inspanning als trouwe Lenovo partner beloond worden met de ‘Lenovo 360 Partner of the Year 2023’ award. Deze prijs beloont de partner voor zijn inzet en uitstekende verkoopresultaten van zowel het Lenovo PC-portfolio (IDG – Intelligent Device Group) als ook het portfolio van de Infrastructure Solutions Group (ISG) en een combinatie hiervan. “HET IT laat na vele jaren partnerschap nog steeds een sterke groei zien en zijn een vast onderdeel geworden van de ‘Lenovo-familie’. Ze weten het volledige Lenovo-portfolio succesvol in te zetten en wisten het afgelopen jaar zelfs 100% jaar-op-jaar groei te realiseren.”

Lenovo Parter Status

Van werkplek tot datacenter

Onze dienstverlening reikt verder dan alleen de verkoop of levering van technologische producten van Lenovo. Als Value Added Reseller streven wij naar een langdurige relatie waarin aandacht is voor groei en innovatie van uw onderneming. We denken graag mee over de juiste oplossingen, van werkplek tot diep in het datacenter.

Werkplekken

Als Workstation Expert en Platinum PC Partner van Lenovo weten wij als geen ander het portfolio van de Intelligent Devices Group (IDG) in te zetten bij onze klanten. Van laptops uit de ThinkPad-familie tot aan de krachtigste Workstations. Of het nu voor een veel onderweg zijnde accountmanager is of een ontwerper die de hele dag achter zijn bureau zit. Wij bieden de hardware waar uw organisatie om vraagt en ondersteunen u met uitrol, migratie, onderhoud en beheer van bestaande en nieuwe werkplekken.

> Laptops & Workstations
> Smart Collaboration Devices
Lenovo ThinkPad
Lenovo Datacenter

Datacenter

Met de betrouwbare en moderne datacenteroplossingen van Lenovo is uw organisatie klaar voor de toekomst. Van on-premise, hybrid en cloud tot in elke laag van de infrastructuur. Als ervaren System Integrator en Platinum Data Center Partner hebben wij kennis en kunde van het complete Infrastructure Solutions Group (ISG) portfolio van Lenovo.

> Data Center Products
> Services

Bekijk onze projecten met Lenovo

Natuurmonumenten case
Werkplekken

Mobiele werkplekken voor medewerkers van Natuurmonumenten

Uitrol van werkplekken
Werkplekken

Levering en landelijke uitrol van thuiswerkplekken voor Voogd & Voogd

Serket varkens
Datacenter

Nieuwe Edge-oplossing voor Serket’s AI-gestuurde monitoring van vee

Meer info over HET IT & Lenovo

Wilt u meer weten over het partnership van HET IT & Lenovo, onze projecten of dienstverlening? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.