Lenovo ThinkSmart Collaboration

Vergader slimmer en werk productiever samen met de ThinkSmart Collaboration oplossingen van Lenovo.

Welkom bij de slimmere werkplek.

Beheer zelf je vergaderingen. Met de innovatieve technologie van de ThinkSmart-oplossingen geef je een nieuwe en dynamische invulling aan iedere vergaderruimte. Maak samenwerken productiever en aangenamer met slimme apparaten die efficiënter werken mogelijk maken en opties bieden die aansluiten op wat je nodig hebt. ThinkSmart-apparaten zijn flexibel inzetbaar voor verschillende platforms en ruimten en zijn ook uitgerust met ThinkShield, Lenovo’s pakket met toonaangevende beveiligingsoplossingen, die je privacy en gegevens goed beschermen.

Van persoonlijke ruimte tot slimme vergaderkamer.

Lenovo ThinkSmart Hub
Ontdek een slimmere manier voor teams en projectgroepen om samen te werken. De Lenovo ThinkSmart Hub voor Microsoft Teams Rooms is een alles-in-één apparaat voor vergaderruimtes dat uw Microsoft Teams-ervaring naar een hoger niveau tilt – inclusief ongelooflijke video en audio van de nieuwe Lenovo ThinkSmart Cam en Lenovo ThinkSmart Bar. De Lenovo ThinkSmart Hub verhoogt de productiviteit en samenwerking moeiteloos.
Zeg hallo tegen de Lenovo ThinkSmart View voor Microsoft Teams Rooms. Dit slimme apparaat voor samenwerking is perfect voor persoonlijke werkruimtes en maakt thuiswerken professioneler – dankzij het 8″ touchscreen en de geweldige audiokwaliteit van de ingebouwde microfoons en luidsprekers. Help uw werknemers het meeste uit hun dag te halen, waar ze ook zijn.

ThinkSmart Cam & ThinkSmart Bar

Verbeter vergaderingen en online samenwerking en vergroot de concentratie. De ThinkSmart Bar is een professionele soundbar die speciaal is ontwikkeld voor videovergaderen in vergaderruimten waarmee collega’s op een andere locatie klinken alsof ze in dezelfde kamer zijn. ThinkSmart Cam zorgt voor een breed gezichtsveld en slimme functies zoals whiteboardbewustzijn. Je kunt beide apparaten op afstand en onderweg beheren met de mobiele app ThinkSmart Manager.

Maak kennis met de ThinkSmart Collaboration devices van Lenovo.

Lenovo Smart Collaboration geeft uw bedrijf de middelen om te gedijen in een moderne werkomgeving, of het nu gaat om het creëren van hybride werkruimten of het mogelijk maken van meer flexibiliteit voor de werknemers.

Meer weten?

Voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen de samenwerking te verbeteren, kunt u contact met ons opnemen.