logo's Lenovo ThinkSmart Collaboration

Lenovo ThinkSmart Collaboration

Vergader slimmer en werk productiever samen met de ThinkSmart Collaboration oplossingen van Lenovo.

Welkom bij de slimmere werkplek.

Beheer zelf je vergaderingen. Met de innovatieve technologie van de ThinkSmart-oplossingen geef je een nieuwe en dynamische invulling aan iedere vergaderruimte. Maak samenwerken productiever en aangenamer met slimme apparaten die efficiënter werken mogelijk maken en opties bieden die aansluiten op wat je nodig hebt. ThinkSmart-apparaten zijn flexibel inzetbaar voor verschillende platforms en ruimten en zijn ook uitgerust met ThinkShield, Lenovo’s pakket met toonaangevende beveiligingsoplossingen, die je privacy en gegevens goed beschermen.

Lenovo ThinkSmart Collaboration

Van persoonlijke ruimte tot slimme vergaderkamer.

ThinkSmart Hub voor Microsoft Teams Rooms

Vergaderen is nu nog eenvoudiger met de opnieuw ontworpen ThinkSmart Hub voor Microsoft Teams Rooms. Hiermee is samenwerken gemakkelijk, met de andere kant van de stad of de andere kant van de wereld. De ThinkSmart Hub tovert elke kamer om in een verbonden vergaderruimte, met vier ingebouwde luidsprekers en dubbele microfoons die je onderdompelen in de communicatie. De Lenovo ThinkSmart Hub verhoogt de productiviteit en samenwerking moeiteloos.

ThinkSmart One + Controller

’s Werelds eerste en enige communicatieoplossing met Windows. Dit apparaat integreert een hogeresolutiecamera met een breed gezichtsveld, eersteklas geluid en een krachtig Windows-besturingssysteem. ThinkSmart One draait op het Intel® vPro®-platform van de 11e generatie met een Intel® Iris® Xe grafische kaart. Combineer dit met een ThinkSmart Controller en meerdere schermen om je vergaderingen eenvoudig uit te breiden.

ThinkSmart Core Kits

Krijg meer gedaan met Lenovo’s modulaire oplossingen. Met deze veelzijdige kits kun je eenvoudig samenwerkingsruimten creëren. Elke kit omvat een ThinkSmart Core-apparaat en een ThinkSmart Controller. Beheer vergaderingen eenvoudig via het 10-punts touchscreen en verbeter ze met de optionele ThinkSmart Cam en ThinkSmart Bar.

ThinkSmart Cam & ThinkSmart Bar

Verbeter vergaderingen en online samenwerking en vergroot de concentratie. De ThinkSmart Bar is een professionele soundbar die speciaal is ontwikkeld voor videovergaderen in vergaderruimten waarmee collega’s op een andere locatie klinken alsof ze in dezelfde kamer zijn. ThinkSmart Cam zorgt voor een breed gezichtsveld en slimme functies zoals whiteboardbewustzijn. Je kunt beide apparaten op afstand en onderweg beheren met de mobiele app ThinkSmart Manager.

Maak kennis met de ThinkSmart Collaboration Tools van Lenovo.

Lenovo Smart Collaboration geeft uw bedrijf de middelen om te gedijen in een moderne werkomgeving, of het nu gaat om het creëren van hybride werkruimten of het mogelijk maken van meer flexibiliteit voor de werknemers.

Meer weten?

Voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen de samenwerking te verbeteren, kunt u contact met ons opnemen.