Data Storage

Silent Bricks

Flexibele opslag voor back-up & Recovery

Ontdek de kracht van Silent Bricks

Dé hardware oplossing voor veilige back-up en archief

Met het Silent Brick System van FAST LTA bent u klaar voor alle eisen van moderne gegevensbeveiliging! Dat alles door één systeem, met één contactpersoon en één onderhoudscontract. Moderne backup- en recovery-strategieën stellen hoge eisen aan het opslagsysteem. De 3-2-1-1-0-regel schrijft voor dat er ten minste 3 kopieën moeten bestaan in ten minste 2 verschillende formaten. Eén kopie moet zich op een tweede locatie (off-site) bevinden en één kopie moet volledig offline zijn (Air Gap).

Bovendien moet door regelmatige tests worden gewaarborgd dat het herstelproces perfect werkt, zodat er geen fouten optreden bij het herstellen. Silent Bricks stellen u in staat om uw backup- en recovery-strategie uit te voeren en de hersteltijd en de herstelpunt doelstelling te minimaliseren, zodat u beschermd bent tegen de gevolgen van een cyberaanval.

safety and costst

VEILIGHEID & KOSTEN

De grote datavolumes van volledige back-ups en back-uparchieven vereisen veilige, kosteneffectieve opslag die eenvoudig kan worden geschaald – op elk moment. Op schijven gebaseerde opslagmodules bieden hierin het beste compromis.

AIR GAP & REPLICATION

De uiteindelijke bescherming van de backups vindt plaats via fysieke outsourcing (air gap) of replicatie naar een tweede locatie, b.v. via S3-compatibele objectopslag. Sluit geen compromissen op het gebied van veiligheid.
Backup & Archive

BACK-UP & ARCHIVE

Het uitbesteden van volledige back-ups en het maken van back-ups van SaaS-data (bijvoorbeeld Microsoft365 of Salesforce) hoeft niet aan zomaar een cloudprovider te worden overgelaten. On-premises S3-compatibele objectarchieven behouden de gegevenssoevereiniteit.

Waarom Silent Bricks?

Met het Silent Bricks systeem bent u verzekerd van ongeëvenaarde gegevensbeveiliging. De AirGap in het systeem zorgt voor een gegarandeerd veilige back-up, ontoegankelijk voor hackers. Uw gegevens worden namelijk offline opgeslagen, waardoor ze niet toegankelijk zijn via het netwerk. Daarnaast bieden de Bricks schaalbaarheid zonder grenzen. Van kleine back-ups van enkele Terabytes tot enorme back-ups van enkele Petabytes, Silent Bricks zijn er voor uw behoeften. Het systeem kan gedurende zijn levensduur gemakkelijk uitgebreid worden, zonder in te leveren op prestaties of betrouwbaarheid. Wat betreft de kosten; Silent Bricks zijn niet alleen een uitstekende keuze qua veiligheid en schaalbaarheid, maar ook budgetvriendelijk.

In vergelijking met andere systemen ligt de investering in ons Silent Bricks-systeem in het algemeen onder de aanbestedingsgrens. Geen hoge kosten, alleen maximale waarde. Silent Bricks bieden u ook de garantie van langdurige en betrouwbare opslag van uw waardevolle gegevens. Silent Bricks bieden garantie voor maar liefst 10 jaar levensduur! Het servicecontract loopt daarmee gelijk aan de levensduur van de Bricks. Met Silent Bricks kunt u erop vertrouwen dat uw data veilig en intact blijft, zonder zorgen over verlies of corruptie. Geen risico’s, alleen maximale gemoedsrust. Al met al bieden Silent Bricks het perfecte systeem voor een uiterst veilig, budgetvriendelijk en flexibele back-up oplossing. Maar dat is niet alles, met de WORM Bricks biedt het Silent Brick systeem ook haar voordelen voor archief oplossingen!

Silent Bricks in de zorgsector

In de zorgsector hebben Silent Bricks hun waarde bewezen, en we kunnen dit illustreren aan de hand van twee casestudies: Ziekenhuisverband Kempten-Oberallgäu gGmbH in Duitsland en Clinique de La Source in Zwitserland.

Bekijk succesvolle casestudies:

Silent Bricks in de publieke sector

In de praktijk hebben Silent Bricks bewezen dat ze de uitdagingen van semi-overheidsorganisaties zoals Gemeente Leeuwarden, Gemeente Gennep en Gemeente Vaals succesvol kunnen aanpakken.

Bekijk succesvolle casestudies:

Ontdek wat Silent Bricks voor u kunnen betekenen en beveilig ook uw infrastructuur!

We hopen dat deze nieuwsbrief over de kracht van Silent Bricks in de semi-overheidssector u heeft geïnspireerd en heeft laten zien hoe dit systeem uw gegevensbeveiliging en back-upprocessen kan verbeteren. Met Silent Bricks kunt u vertrouwen op een betrouwbare en flexibele oplossing die uw waardevolle gegevens veiligstelt, zowel nu als in de toekomst.

Als u meer wilt weten over hoe Silent Bricks specifiek kan worden afgestemd op de behoeften van uw organisatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van gepersonaliseerd advies.

Heeft u vragen? Kom in contact!