Wie is HET IT
en wat doen wij anders?

Wij stellen ons graag aan u voor!

HET IT is een onafhankelijke IT-dienstverlener in de (groot)zakelijke- en overheidsmarkt. Al meer dan 25 jaar ondersteunen wij IT-afdelingen van onder meer financiële instellingen, nutsvoorzieningen en gemeentelijke overheden door levering, implementatie, uitrol en gebruik van nieuwe diensten en producten aan te bieden. In ieder aspect van IT – op de werkplek, in het datacenter en onderweg – willen wij u van het beste voorzien.

Onze toegevoegde waarde

Als Value Added Reseller hebben wij partnerships met alle A-merken en fabrikanten op het gebied van hardware en technologie. Het gevolg hiervan is een breed portfolio aan diensten en producten die wij voor onze relaties kunnen inregelen. Door onze no-nonsense mentaliteit, jarenlange ervaring en een combinatie van technische én logistieke expertise, creëren onze specialisten een toegevoegde waarde aan de IT-omgeving van iedere organisatie.

Wat doen wij anders?
Wij onderscheiden ons van andere IT-dienstverleners doordat wij een efficiënte organisatie zijn, met een interne serviceorganisatie die 24/7 beschikbaar is. Hierdoor zijn wij flexibel en kunnen we snel schakelen richting onze klanten. Wij maken in onze klantbenadering geen onderscheid tussen MKB en grote Enterprise organisaties. Bij ons is iedere klant belangrijk en bent u geen nummer!

Persoonlijk contact
Het persoonlijke contact staat bij HET IT dan ook hoog in het vaandel. Wij houden niet van alleen dozen schuiven, maar proberen graag altijd mee te denken met onze klanten en hen op de beste manier te adviseren. Op deze manier creëren wij toegevoegde waarde aan onze producten. Persoonlijk contact gaat bij ons boven een webshop. Daarnaast onderhouden wij partnerships met alle A-merken binnen de IT en beschikken we over de hoogste certificeringen. Dit resulteert in een betere kwaliteit, scherpere inkoopprijzen en snellere leveringen.

IT-dienstverlener HET IT

Feiten en cijfers

Verzorgingsgebied

Van verzekeringsmaatschappijen, nutsbedrijven en (inter)nationale veiligheidsdiensten tot aan ruim 100 Nederlandse gemeenten en overheidsinstellingen.
500+
Klanten in de Benelux

Medewerkers

Van betrokken Sales & Consultants tot geaccrediteerde System Engineers. Ruim 25 jaar ervaring in de IT van werkplek tot datacenter.

25+
Jaren ervaring
Financieel HET IT

Financieel

Omzet in Hardware, Software en Services.30mln
Totaal jaarlijkse omzet
Partnerships HET IT

Partners

Wij onderhouden partnerships met alle A-merken en fabrikanten binnen de IT en beschikken over meerdere Gold en Platinum certificeringen.

15+
Gold & Platinum certificeringen

Ons landschap

Ons landschap HET IT
Van verzekeringsmaatschappijen, nutsbedrijven en (inter)nationale veiligheidsdiensten tot aan ruim 100 Nederlandse gemeenten en overheidsinstellingen. Bekijk hieronder een greep uit onze klanten:

IT-dienstverlener