Lenovo-Premier-Support_REV_White

Ontdek Lenovo Premier Support

HET IT & Lenovo Premier Support | Maak nu een afspraak
Ontdek Lenovo Premier Support. Wij komen graag bij u op bezoek om er gratis en vrijblijvend meer over te vertellen.

Vul onderstaande velden in en wij nemen z.s.m. contact met u op voor het maken van een afspraak.


  Lenovo ThinkPad T16

  Technische ondersteuning met het verschil van Premier

  Wil je een stapje verdergaan als het gaat om ondersteuning voor je bedrijf en je werknemers? Lenovo Premier Support geeft zowel je IT-personeel als je eindgebruikers een VIP-behandeling.

  We begrijpen dat de IT-afdeling de efficiëntie moet verhogen, de complexiteit moet verminderen en ervoor moet zorgen dat je eindgebruikers kunnen blijven doorwerken. We weten dat je eindgebruikers snelle ondersteuning zonder frustraties verwachten. Wij kunnen dit bieden. Profiteer van een directe lijn met de beste technici die eerst luisteren en vervolgens elk probleem snel oplossen, zonder scripts. Ze worden afgerekend op het aantal problemen dat ze in één keer oplossen, dus doen ze hun best om snel de juiste oplossing te vinden. Je hebt ook toegang tot technische accountmanagers die fungeren als je enige contactpersoon voor casemanagement. Geniet van de consistentie, verantwoordelijkheid en inzichtelijkheid die je verdient. En dankzij onze service voor reparatie op de volgende werkdag en voorrang wanneer je onderdelen nodig hebt, beperk je downtime en onderbrekingen in de productiviteit tot het absolute minimum. Dat is het verschil van Premier.

  Lenovo premier support charger

  HET IT & Lenovo

  Méér dan alleen een
  steuntje in de rug!

  We Support Your Back! –  Van ruggensteuntje voor uw smartphone tot aan 24×7 geavanceerde technische ondersteuning van werkplek tot datacenter. Met HET IT en Lenovo Premier Support heeft u gegarandeerd de snelste ondersteuning voor uw bedrijf en medewerkers. Maak nu een afspraak en wij brengen deze handige gadget voor uw smartphone bij u langs!

  HET IT & Lenovo Premier Support | Maak nu een afspraak
  Ontdek Lenovo Premier Support. Wij komen graag bij u op bezoek om er gratis en vrijblijvend meer over te vertellen.

  Vul onderstaande velden in en wij nemen z.s.m. contact met u op voor het maken van een afspraak.


   Wij komen graag bij u langs om er geheel vrijblijvend meer over te vertellen!

   Premier Support Center

   Technische Accountmanagers (TAM's)

   Service met prioriteit

   HET IT is Platinum partner van Lenovo

   Onze dienstverlening reikt verder dan alleen de verkoop of levering van technologische producten van Lenovo. Als Value Added Reseller streven wij naar een langdurige relatie waarin aandacht is voor groei en innovatie van uw onderneming. We denken graag mee over de juiste oplossingen, van werkplek tot diep in het datacenter. Als Workstation Expert, en Platinum PC Partner van Lenovo weten wij als geen ander het portfolio van de Intelligent Devices Group (IDG) in te zetten bij onze klanten. Van laptops uit de ThinkPad-familie tot aan de krachtigste Workstations. Daarnaast hebben wij als ervaren System Integrator en Platinum Data Center Partner kennis en kunde van het complete Infrastructure Solutions Group (ISG) portfolio van Lenovo.

   HET IT Lenovo