Cisco logo

Cisco Hybride MKB-oplossingen

Hybride werken
is de toekomst

Veilig en hybride kunnen werken, altijd en overal, dankzij Cisco's cloudportfolio aan flexibele oplossingen voor het MKB.

Het nieuwe tijdperk van hybride werken

Werk is niet meer afhankelijk van onze locatie, maar van wat we doen. En er zijn steeds meer medewerkers die altijd op afstand of hybride werken. Bedrijven gaan niet terug naar het oude stramien, maar pakken dingen anders aan. Ze combineren onlangs geïmplementeerde praktijken met de oude die nog steeds voldoen. De tools van Cisco vereenvoudigen en ondersteunen productief werken binnen uw middelgrote bedrijf, vanuit huis, op kantoor en overal. Nu is het eenvoudig en kosteneffectief om voor uw middelgrote bedrijf het ideale hybride werkmodel te creëren dat bij u past.

Hybrid Remote Work

Van alle zakelijke bijeenkomsten worden door tenminste één persoon op afstand bijgewoond.
Bekijk de Cisco global workforce survey

Flexibel Hybrid work

Van de werknemers geeft aan dat flexibele werkuren bepalend is voor de keuze in hun baan.
Lees er meer over

4opde10

Medewerkers geven aan een andere baan te zoeken, wanneer ze verplicht weer terug naar kantoor moeten.
Lees het Gartner Rapport

Veilige oplossingen voor het hybride MKB

De cloud managed oplossingen van Cisco geven uw teams overal dezelfde naadloze, veilige en inclusieve hybride werkervaring.

Cisco Duo

Verifieer gebruikersidentiteiten en apparaten, zodat alleen vertrouwde mensen en gezonde apparaten toegang hebben tot uw gegevens, apps en netwerken, op een veilige en gebruiksvriendelijke manier. Eén van de oplossingen is Adaptieve multi-factor authenticatie (MFA).

Cisco Umbrella

Cisco Umbrella is een cloudgebaseerde beveiligingsoplossing die organisaties beschermt tegen internetbedreigingen zoals malware en phishing door DNS-verzoeken te blokkeren voordat een verbinding wordt gemaakt. Het biedt een centraal beheerde oplossing die eenvoudig en snel kan worden geïmplementeerd en beheerd.

Cisco AnyConnect

Cisco AnyConnect biedt medewerkers op afstand zeer veilige VPN-toegang tot het bedrijfsnetwerk vanaf elk apparaat, op elk moment en op elke locatie, en biedt de benodigde beveiliging om uw organisatie te beschermen.

Hybrid SMB - Cisco Meraki System Manager

Cisco Meraki Systems Manager

Meraki Systems Manager is een mobile device management oplossing waarmee u alle mobiele apparaten binnen uw organisatie centraal kunt beheren. Alle smartphones, tablets en laptops zijn veilig verbonden met Meraki cloud. Lokaliseer devices, installeer software en apps, voer beveiligingspolicies door en monitor alles via één intuïtief web-based dashboard.

Ontdek het Secure Hybrid Work portfolio

De Cisco Secure Hybrid Work-oplossing bundelt bescherming op elke schaal. Zo kunt u gemakkelijk gebruikers en apparaten verifiëren en hybride medewerkers beschermen en beveiligde toegang verlenen. Waar ze ook zijn.Lees meerPortfolio

Ontdek hoe veilig uw bedrijf is

Hybride werken brengt uitdagingen met zich mee op het gebied van security. Is uw bedrijf voldoende beveiligd voor deze nieuwe manier van hybride werken? Plan bij ons een geheel vrijblijvende security scan in.Doe de gratis security scan
Cisco Hybrid Work e-book

Welke strategie hanteert u om de hybride werkervaring te verhogen?

Hybride werken zal niet meer verdwijnen. Ontdek hoe Cisco’s hybride werkoplossingen voor kleine en middelgrote bedrijven uw medewerkers overal zullen ondersteunen.

Download de Cisco Solutions Guide

  Cisco Webex Hybrid

  Cisco Webex oplossingen voor het MKB

  Alles wat uw bedrijf nodig heeft om samen te werken - 's werelds eerste uniforme, speciaal ontwikkelde suite voor hybride werk.

  Cisco Webex is een krachtige cloudgebaseerde samenwerkings- en communicatie-oplossing die speciaal is ontworpen voor bedrijven in het MKB-segment. Met Webex kunnen teams op afstand effectief communiceren, samenwerken en vergaderen via video, audio en chat.

  Webex Meetings

  Dit is de kern van het Webex-platform en biedt een robuuste set functies voor videoconferenties, waaronder audio- en video-oproepen, scherm- en bestandsdeling, whiteboarding en meer.

  Webex App

  Webex App is ontworpen om teams te helpen communiceren en samen te werken via messaging, videoconferenties en het delen van bestanden. Het biedt ook integraties met andere apps zoals Salesforce, Trello en Google Drive. Lees meer

  Webex Devices

  Dit zijn de hardwareproducten die zijn ontworpen om naadloos te integreren met het Webex-platform, zoals videoconferentie- en samenwerkingssystemen voor vergaderruimtes, bureaus en mobiele werknemers. Lees meer

  Webex Events (Webinars)

  Dit is een oplossing voor webinars, evenementen en conferenties op grote schaal met geavanceerde functies zoals presentatie- en panelmodus, polling, registratie en rapportage.
  Lees meer

  Webex App Hub

  Dit is een app store voor het Webex-platform met integraties en apps van derden, zoals Asana, Dropbox en Slack, die naadloos kunnen worden geïntegreerd met het Webex-platform. Lees meer

  Vraag een gratis
  consult aan

  Vraag bij ons een geheel vrijblijvend consult aan met één van onze Hybrid Work specialisten. Samen bekijken we via een korte call of fysieke afspraak uw huidige situatie en ontvangt u direct een advies op maat. Onze specialisten kunnen al uw vragen beantwoorden en u informatie geven over gratis trials, licentiëring en prijsstelling.

  Vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

  HET IT & Cisco logo