Security as a Service

Guardian360

Bescherm je bedrijfsnetwerk 24/7 tegen
kwetsbaarheden en cybercriminelen

Veiligheid en rechtvaardigheid met Guardian360

Maak kennis met Guardian360, een toonaangevend Nederlands bedrijf dat zich richt op digitale beveiliging. Guardian360 heeft als missie om de rechtvaardigheid op de digitale infrastructuur te vergroten, waarbij de veiligheid van gegevens voor iedereen van het grootste belang is. Door een frisse kijk te werpen op informatiebeveiliging, spreken zij de ambitie uit om wereldwijd organisaties te beveiligen met het meest geavanceerde securityplatform dat beschikbaar is: Guardian360 Lighthouse.

Omdat informatiebeveiliging een continu proces is, moet de driehoek van mens, proces en technologie iedere dag naadloos samenwerken voor optimale informatiebeveiliging. Helaas doen veel security diensten en -producten niet wat ze beloven. Tegelijkertijd denken nog (te) veel mensen dat informatiebeveiliging eng of complex is. Onnodig, wat Guardian360 betreft; je hoeft geen security-specialist te zijn om security werkzaamheden te verrichten.

Scanning

REAL-TIME SCANNING EN LIVE RAPPORTAGE

Guardian360 biedt veiligheid in de vorm van continue scanning en live rapportage, waarbij alle onderdelen van netwerken dag en nacht in de gaten worden gehouden. Omdat kwetsbaarheden dagelijks veranderen, biedt het Guardian360 platform een snelle detectie en grijpen specialisten van Guardian360 direct in bij eventuele beveiligingsincidenten.

Secure

100% DATA VERTROUWELIJKE OPSLAG

Guardian360 valt onder Nederlands en Europees recht. Het platform gebruikt intern ontwikkelde software, open source software en beperkte software van Amerikaanse leveranciers. Klantdata wordt niet buiten het netwerk opgeslagen; alle relevante en vertrouwelijke data blijft op eigen servers in Nederlandse datacenters.

Advies

ONAFHANKELIJK ADVIES EN DIENSTEN

Guardian360 is in tegenstelling tot anderen geen reseller van hard- en software. Ook is zij geen preferred of exclusief partner van hard- en softwareleveranciers in de informatiebeveiligingsbranche. Een onafhankelijk en eerlijk advies achten wij van groot belang als het om informatiebeveiliging gaat.

Guardian360 Oplossingen

Het is onze ambitie om ervoor te zorgen dat mensen en organisaties op een veilige manier kunnen werken en communiceren.
HET IT kan als partner van Guardian360 het complete portfolio aan oplossingen leveren en inzetten.

VULNERABILITY SCANNER

Guardian360 scant 24 uur per dag, 365 dagen per jaar met Network Scanners naar mogelijke Vulnerabilities in uw netwerk.

HACKER ALERT

De Guardian360 Hacker Alert bewaakt jouw netwerk dag en nacht tegen kwaadwillenden zonder dat je er omkijken naar heeft.

WEB & NETWORK AUDITS

Guardian360 ondersteunt in network security audits, scannen volgens de laatste norm en draagt bij aan de compliancy van organisaties.

WEBAPPLICATIE SECURITY

Guardian360 beschermt jouw kritische webapplicaties continu en zoekt naar mogelijke kwetsbaarheden in- en om de webapplicatie.

IOT & SCADA SCANNING

Onze IoT & SCADA vulnerability scanner zoekt constant in- en om jouw infrastructuur naar zwakke plekken of vulnerabilities in de beveiliging.

Waarom kiezen klanten voor Guardian360?

Met de betrouwbare diensten van Guardian360 kunnen bedrijven met vertrouwen vooruitgang boeken in een steeds complexer wordend digitale landschap. Benieuwd hoe Guardian360 organisaties helpt met het beveiligen van hun privacygevoelige data? Lees hier de verhalen van klanten.

Lees klantverhalen

Doe de gratis Guardian360 Quick Scan!

Met de Guardian360 Quickscan kunnen websites gratis gescand worden op informatieveiligheid. Je ontvangt een rapport en rapportcijfer, wat helpt bij het verbeteren van de websitebeveiliging en inzicht geeft in de werking van de Guardian360 Webapplicatie Security scanner.

Start Guardian360 Quick Scan

Vraag een gratis security
consult aan.

Ontdek de kracht van Guardian360 en vraag vandaag nog een gratis consult aan! Onze deskundige consultants staan klaar om je te begeleiden bij het verkennen van de mogelijkheden en voordelen van onze uitgebreide beveiligingsdiensten. Tijdens het consult zullen we samen jouw, specifieke behoeften en uitdagingen bespreken, en de juiste oplossingen aanbevelen om de veiligheid van jouw organisatie te versterken. Of het nu gaat om het monitoren van netwerkactiviteiten, het identificeren van kwetsbaarheden of het implementeren van effectieve beveiligingsmaatregelen, ons team staat voor je klaar. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Guardian360 jouw organisatie kan helpen om de digitale beveiliging naar een hoger niveau te tillen.