Services

Betrouwbare services en passende IT-oplossingen voor op de werkplek, in het datacenter en voor onderweg.

HET IT biedt iedere organisatie een slimme en passende IT-oplossing. Zo leveren wij u binnen uw budget de beste producten, oplossingen en services op maat! In ieder aspect van IT – op de werkplek, in het datacenter en onderweg – willen wij u van het beste voorzien!

 • Oplossingen
 • Diensten
 • Hardware
 • Hartman Service Center

Device-as-a-Service (DaaS) is een productdienstcombinatie bedoeld om zakelijke werknemers van een device te voorzien. Het is de overtreffende trap van het leasen van een laptop, workstation of telefoon. Het zijn vooral persoonlijke devices die ‘as a service’ worden geleverd. Hier is een maandelijkse vergoeding aan gekoppeld. Deze vergoeding dekt eigenlijk alles: het bundelt computerapparatuur en levenscyclusservices in één complete oplossing. U moet hierbij denken aan installatie, ingebruikname, maar ook de afvoer van producten aan het einde van de rit. Daarmee hebben organisaties te allen tijde de beschikking over de nieuwste apparatuur. Het verbetert bovendien het IT-beheer en ontzorgt IT-managers. Deze nieuwe service vereenvoudigt de inkoop, implementatie en het beheer van apparatuur.

 
Voordelen DaaS:
 • Geen hoge investeringen
 • Budgetteerbaar
 • Flexibel op- en afschalen
 • Sluit naadloos aan op uw IT-omgeving
 • Uw devices zijn altijd up-to-date
 • Merk-, product-, en platform onafhankelijk

"Welke cloud oplossing is voor mijn organisatie het beste?" HET IT helpt u graag met het beantwoorden van deze vraag. Of het nu gaat om de Public, Private of Hybrid cloud, als gecertificeerd partner van o.a. Microsoft en VMware bieden wij zeer veilige en flexibele cloud oplossingen als Office 365 en Azure die 24/7 toegankelijk zijn. Zo kunnen uw medewerkers vanaf elke locatie en device direct bij hun programma's en data.

 


Bekijk de oplossingen van NetApp, Microsoft & VMware

De groei van data door digitale apparaten, smartphones en andere slimme devices waarmee we toegang hebben tot het internet neemt alsmaar toe. Maar hoe zorgen we ervoor dat die data ook beschikbaar is en blijft nu organisaties er steeds meer afhankelijk van worden. Een logische stap in deze ontwikkeling is Edge Computing. Met Edge Computing wordt de verwerking van data en applicaties dicht bij de eindgebruiker gebracht, aan de rand van het netwerk. Na verwerking van de data kan deze, als dat voor de toepassing nodig is, doorgestuurd worden naar centrale systemen.Bekijk de oplossingen van Lenovo, APC & Dell EMC voor Edge Computing


Bekijk óók: Micro Datacenter-in-a-Box!

Is uw organisatie voldoende voorbereid op een door data gedreven toekomst? Door de toename van software en applicaties om het werk voor uw medewerkers flexibeler en efficiënter te maken groeit de vraag naar een krachtige IT-infrastructuur binnen uw organisatie. Om te voldoen aan toekomstige bedrijfsdoelstellingen en het versoepelen van uw bedrijfsprocessen in uw organisatie moet een hoge servicecapaciteit met voldoende storage mogelijkheden de basis vormen van uw IT-infrastructuur.

 

Is uw huidige serveromgeving klaar voor de toekomst? Heeft u voldoende grip op de alsmaar groeiende stroom aan digitale informatie en hoe is uw server response time? Wij werken met de nieuwste technologieën op gebied van high-performance servers & storage. Door te inventariseren naar de wensen en behoeften van uw organisatie vinden wij de juiste server- en storageoplossingen voor uw IT-infrastructuur. Zo kunt u in de toekomst blijven anticiperen op nieuwe ontwikkelingen en veranderende bedrijfsprocessen.

 


Wij bieden u de nieuwste servers & storage technologieën van o.a. HPE, Lenovo & DELL EMC

Door de toenemende groei van data in het tijdperk van Internet of Things (IoT) wordt databeheer een steeds grotere uitdaging. Niet alleen moet de data worden beheerd, maar er moet ook worden gezorgd dat de digitale omgeving altijd beschikbaar is voor zowel collega’s als klanten. Hoe houd je grip op de groei van data en zorg je ervoor dat je in het geval van een calamiteit zo snel mogelijk weer aan de slag kan met zo weinig mogelijk dataverlies?

 

Als antwoord op die vraag bieden wij als Gold Pro Partner van VEEAM en Commvault back-up en replicatie oplossingen voor zowel virtuele als fysieke systemen én voor Office 365. Via één console kan back-up, migratie, herstel en replicatie van al uw applicaties en gegevens snel, flexibel en betrouwbaar worden uitgevoerd.

 


Bekijk hoe wij u de beste Backup & Replicatie oplossingen kunnen bieden door gebruik van VEEAM & Commvault

Door onder andere samen te werken met Fortinet, Cisco en Aruba zijn wij in staat een breed scala ‘Network & Security Solutions’ te bieden voor organisaties die streven naar een snel, veilig en betrouwbaar netwerk. Van Access Points tot Switches en van Software-Defined WAN tot Next-Generation Firewalls (NGFW).

 


Voor uw netwerk & security vraagstuk hebben wij de oplossing! Bekijk de producten van HPE, Fortinet & CISCO

Als Full Service IT-dienstverlener beperken wij ons niet alleen tot de levering, installatie en implementatie van werkplekken. Ook het onderhoud en support van uw IT-omgeving maken onderdeel uit  van onze service. Zo ondersteunen wij organisaties op gebied van onder andere IT-beheer, verrichten wij eerstelijns helpdesk werkzaamheden, bieden wij 24/7 monitoring en helpen wij uw organisatie met het installeren van patches en updates.

 

Samen met onze inhouse servicepartner Hartman Service Center (HSC) zorgen wij dat uw IT-infrastructuur optimaal functioneert. Voor iedere situatie bieden wij een passende oplossing op maat! En met ruim 25 jaar ervaring garanderen wij dat het gebruik en de werking van de apparatuur probleemloos zal verlopen. Met een zeer uitgebreide installed base behoort HSC tot de toonaangevende service organisaties in Nederland.

HET IT levert als gecertificeerd businesspartner van de grote A-merken als Lenovo, Dell, Hewlett Packard Enterprise, NetApp en Cisco vanzelfsprekend het bijpassende Vendor Support.

In aanvulling daarop bieden wij na de fabrieksgarantie onze HET IT services op de hardware die essentieel is voor uw bedrijfsprocessen. HET IT vormt hierdoor 24x7 uw single-point-of-contact gedurende de gehele lifecycle van uw apparatuur. Bijkomend voordeel is dat door onze concurrerende tarieven uw exploitatiekosten onder controle blijven. Tevens beschikken wij, naast een eigen team van gecertificeerde technici, over een verkoopteam dat zich specifiek op services richt. Zij zijn als geen ander in staat u te adviseren op het gebied van onderhoud en support.

De volgende merken worden door ons ondersteunt: HPE, IBM, Dell (EMC), Fujitsu, Cisco, NetAppLenovo

Staat uw hardware er niet tussen neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee om tot een oplossing te komen. Mocht u elders servicecontracten hebben afgesloten dan bieden wij u de mogelijkheid deze bij ons te bundelen. Zo hoeft u niet voor elke storing een ander telefoonnummer te bellen en bent u verzekerd van één nummer voor het melden van al uw storingen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Op het moment dat een contract afloopt zullen wij u een concurrerend voorstel voor verlenging doen.

​Een goed functionerende IT-omgeving is van levensbelang. Onderbrekingen komen altijd ongelegen en gaan ten koste van uw omzet en klanten. HET IT monitort 24x7 complete IT-omgevingen. Verstoringen worden hierdoor direct opgemerkt, zodat er snel en adequaat actie kan worden ondernomen om de gevolgen zo klein mogelijk te houden. Hierdoor verhoogt u de beschikbaarheid van uw omgeving aanzienlijk!

 

Ons aanbod van monitoring en beheer is modulair opgebouwd. Deze diensten kunnen volledig op maat aan de hand van uw wensen en eisen worden afgestemd.

 

• Monitoring uit te breiden met Reactief en Proactief Beheer
• Periodieke Health Check
• Firmware adviezen

Om de uitrol van nieuwe hardware vlot en efficiënt te laten verlopen assisteren wij bij de installatie en configuratie van onder andere servers, printers en mobiele apparaten. Zo heeft u altijd de juiste instellingen en bent u verzekerd van een directe inzetbaarheid binnen uw organisatie.

Veel organisaties missen de tijd, expertise en de logistieke middelen voor het inrichten en beheren van hun IT-omgeving. Hoewel een goed ingerichte omgeving aandacht vereist, verleggen veel organisaties de focus naar andere zaken om de workflow te optimaliseren. Wij ontzorgen u als het gaat om de logistieke werkzaamheden en installaties van uw IT-diensten en producten. Wij leveren de hardware, beheren werkplekapparatuur en beheersen Image & Lifecycle Management.

 

Warehousing

Uw hardware is bij ons in veilige handen. Wij bieden u een beveiligde en verzekerde opslag van uw apparatuur en houden de voorraadregistratie voor u bij. Tevens houden wij een zogenoemde grijpvoorraad aan zodat onze klanten verzekerd zijn van korte levertijden.

 

Verhuizing

Wij zorgen op gestructureerde werkwijze voor het ontkoppelen van uw PC’s, monitoren en servers. Deze worden vervolgens veilig verpakt en op de nieuwe locatie weer veilig voor u aangesloten.

 

Levering en uitrol werkplekken

Wij dragen zorg voor een vlekkeloze levering en ingebruikname van vaste en mobiele werkplekken door het hele land. Naar wens van de opdrachtgever plaatsen en sluiten wij desktops, notebooks, thin clients en laptops aan op de werkplek en voorzien wij ze van monitoren en bijbehorende accessoires zoals docking stations en andere toebehoren. Uw werkplek is binnen no time up and running!

 

Milieuvriendelijk & dataveilig afvoeren van oude hardware

Na de levering van nieuwe hardware voeren wij uw oude IT-apparatuur, zoals desktops, notebooks, servers, opslagapparatuur en mobiele apparaten milieuvriendelijk en dataveilig af. Dit houdt in dat wij uw apparatuur volledig vrij maken van vertrouwelijke data zodat er aan de wettelijk bepaalde GDPR/AVG eisen kan worden voldaan. Na het verwijderen van de data wordt de oude apparatuur vernietigd en gerecycled. Dit gebeurt op een verantwoorde manier en verloopt gecertificeerd, deskundig en veilig. Hierdoor blijven belangrijke grondstoffen behouden voor de productie van nieuwe hardware. Dit levert een zeer positieve bijdrage aan natuur en milieu.

HET IT levert de beste zakelijke hardware voor uw organisatie. Of het nu bedoeld is voor uitrol en migratie van nieuwe werkplekken of als Device-as-a-Service oplossing. Als Value Added Reseller van alle A-merken bieden wij u de beste en nieuwste hardware waar uw organisatie om vraagt.

HET IT biedt u de diensten van onze in-house servicepartner Hartman Service Center (HSC). HSC is uw service partner voor al uw hardware zodat deze 24 uur per dag en 7 dagen per week blijft functioneren. Op deze wijze garanderen wij dat het gebruik en de werking van de apparatuur probleemloos zal verlopen.

 

HSC onderscheidt zich door het leveren van de beste service tegen de beste tarieven en hanteert een eenvoudige en snelle communicatie. Met een zeer uitgebreide installed base behoort HSC tot de toonaangevende service organisaties in Nederland. De missie van HSC is het behouden van tevreden klanten zodat met hen een jarenlange relatie opgebouwd kan worden. Het motto is dan ook: “A Service as Promised”.

HSC is een merkonafhankelijke service provider. Dit houdt in dat ongeacht het merk van de server, printer of pc de juiste service en onderhoud kan worden geboden.

HET IT & HSC hebben in het verleden tal van projecten succesvol uitgevoerd. Door onze krachten te bundelen kunnen wij het hele proces van advies, ingebruikname, uitrol, afvoer van oude systemen en het jarenlange onderhoud van A tot Z invullen. Zo leveren wij niet alleen service op maat, maar ontzorgen wij u ook in het beheer van uw IT-omgeving.

Het Hartman Service Pakket (HSP) geeft u de zekerheid waar uw organisatie om vraagt. Met ruim 25 jaar ervaring onderscheidt HSC zich door het leveren van de beste service, zodat er bij een onverhoopte storing snel en adequaat kan worden ingegrepen. Zo kunt u zorgeloos aan het werk blijven. Wanneer kleine problemen niet direct op afstand kunnen worden opgelost, staat één van onze collega's binnen 4 uur bij u op de stoep om u de benodigde ondersteuning te kunnen bieden.

Via de website van HSC kunt u eenvoudig een Hartman Service Pakket (HSP) voor uw hardware registreren. Daarnaast vind u op de website een overzichtelijk formulier voor het aanmelden van storingen. Door gebruik te maken van uw persoonlijke inlogcode kunt u optimaal geassisteerd worden bij het oplossen van de storing en kan deze in de toekomst worden voorkomen.

Hartman Service Center heeft al vanaf 1991 ervaring in het afsluiten en verzorgen van gegarandeerde 24/7 uptime contracten op bedrijfskritische hardware. Hartman Service Center is 24 uur per dag, zeven dagen per week, 365 dagen per jaar bereikbaar voor klanten. Zo bent u verzekerd van 24/7 monitoring, software updates, minimale downtime, maximale uptime en de hoogste SLA’s tot twee uur responstijd.

Device as a Service (DaaS) is een een productdienstcombinatie bedoeld om zakelijke werknemers van een device te voorzien. Het is de overtreffende trap van het leasen van een laptop, workstation of telefoon. Het zijn vooral persoonlijke devices die ‘as a service’ worden geleverd. Hier is een maandelijkse vergoeding aan gekoppeld. Deze vergoeding dekt eigenlijk alles: het bundelt computerapparatuur en levenscyclusservices in één complete oplossing. U moet hierbij denken aan installatie, ingebruikname, maar ook de afvoer van producten aan het einde van de rit. Daarmee hebben organisaties te allen tijde de beschikking over de nieuwste apparatuur. Het verbetert bovendien het IT-beheer en ontzorgt IT-managers. Deze nieuwe service vereenvoudigt de inkoop, implementatie en het beheer van apparatuur.

 

Voordelen DaaS:
 • Geen hoge investeringen
 • Budgetteerbaar
 • Flexibel op- en afschalen
 • Sluit naadloos aan op uw IT-omgeving
 • Uw devices zijn altijd up-to-date
 • Merk-, product-, en platform onafhankelijk

"Welke cloud oplossing is voor mijn organisatie het beste?" HET IT helpt u graag met het beantwoorden van deze vraag. Of het nu gaat om de Public, Private of Hybride cloud, als gecertificeerd partner van o.a. Microsoft en VMware bieden wij zeer veilige en flexibele cloud oplossingen als Office 365 en Azure die 24/7 toegankelijk zijn. Zo kunnen uw medewerkers vanaf elke locatie en device direct bij hun programma's en data.

 


 

Bekijk de oplossingen van Microsoft & VMware

Is uw organisatie voldoende voorbereid op een door data gedreven toekomst? Door de toename van software en applicaties om het werk voor uw medewerkers flexibeler en efficiënter te maken groeit de vraag naar een krachtige IT-infrastructuur binnen uw organisatie. Om te voldoen aan toekomstige bedrijfsdoelstellingen en het versoepelen van uw bedrijfsprocessen in uw organisatie moet een hoge servicecapaciteit met voldoende storage mogelijkheden de basis vormen van uw IT-infrastructuur.

 

Is uw huidige serveromgeving klaar voor de toekomst? Heeft u voldoende grip op de alsmaar groeiende stroom aan digitale informatie en hoe is uw server response time? Wij werken met de nieuwste technologieën op gebied van high-performance servers & storage. Door te inventariseren naar de wensen en behoeften van uw organisatie vinden wij de juiste server- en storageoplossingen voor uw IT-infrastructuur. Zo kunt u in de toekomst blijven anticiperen op nieuwe ontwikkelingen veranderende bedrijfsprocessen.   

 


 

Wij bieden u de nieuwste servers & storage technologieën van o.a. HPE, Lenovo & DELL EMC

Door de toenemende groei van data in het tijdperk van Internet of Things (IoT) wordt databeheer een steeds grotere uitdaging. Niet alleen moet de data worden beheerd, maar er moet ook worden gezorgd dat de digitale omgeving altijd beschikbaar is voor zowel collega’s als klanten. Hoe houd je grip op de groei van data en zorg je er voor dat je in het geval van een calamiteit zo snel mogelijk weer aan de slag kan met zo weinig mogelijk dataverlies?

Als antwoord op die vraag bieden wij als Gold Pro Partner van VEEAM en Commvault back-up en replicatie oplossingen voor zowel virtuele als fysieke systemen én voor Office 365. Via één console kan back-up, migratie, herstel en replicatie van al uw applicaties en gegevens snel, flexibel en betrouwbaar worden uitgevoerd.


 

Bekijk hoe wij u de beste Backup & Replicatie oplossingen kunnen bieden door gebruik van VEEAM & Commvault

Door onder andere samen te werken met Fortinet, Cisco en Aruba zijn wij in staat een breed scala ‘Network & Security Solutions’ te bieden voor organisaties die streven naar een snel, veilig en betrouwbaar netwerk. Van Access Points tot Switches en van Software-Defined WAN tot Next-Generation Firewalls (NGFW).

 


 

Voor uw netwerk & security vraagstuk hebben wij de oplossing! Bekijk de producten van Fortinet & CISCO