Een leuke & uitdagende baan?

Die vind je bij HET IT 🚀

Bij ons werk je aan interessante IT-projecten en doe je dat samen met een leuk team. We houden van aanpakken, maar ook van een gezellige borrel. Klinkt goed? Sluit je aan bij HET IT en ontdek wat we voor jouw toekomst kunnen betekenen!

HET IT team Werken bij

Openstaande vacatures

Bekijk onze vacatures en vind de baan die bij jou past. Kom werken in ons gezellige team en help ons om samen innovatieve IT-oplossingen te creëren voor onze klanten.

Inside Sales

Bij HET IT zijn we op zoek naar een Inside Sales professional die klaar is om onze klantenportfolio naar een hoger niveau te tillen! 

Waarom wij graag bij
HET IT werken?

Bij HET IT is elke dag anders. We werken aan boeiende projecten met de nieuwste technologieën en leren voortdurend bij.

HET IT werken bij vacatures

Fietsplan?

Check!

HET IT werken bij vacatures

Gezellige collega's?

Aanwezig 👋

HET IT werken bij vacatures

Bastogne koeken?

Ongelimiteerd...

Staat jouw droombaan er (nog) niet tussen? 👀

Wij zijn altijd op zoek naar talent! Neem contact met ons op, en misschien creëren we samen jouw ideale functie bij HET IT.
''Het leuke aan HET IT is, dat het een relatief kleine club is met korte lijnen. Input vanuit de medewerker wordt zeer gewaardeerd. Goede ideeën worden daadwerkelijk overgenomen.''
HET IT team Werken bij
Rob de Vos
Contract & Vendor Manager

Open sollicitatie?

Altijd welkom!

Laat je gegevens achter. We nodigen je graag uit voor een kop koffie. Voor vragen, neem contact op met Maxime van Dijk via hr@het-it.nl of bel/whatsapp naar 0641257257.

Bekijk hier onze privacystatement voor sollicitanten.