Oplossingen

Duurzame en effectieve IT-oplossingen voor op de werkplek, in het datacenter en voor onderweg.

Diensten HET IT Services
Waar bent u naar op zoek?
Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossingen, diensten en producten. Ook als u niet kon vinden waar u naar zocht, helpen we u graag verder!


  Gepersonaliseerd

  Wij kunnen u in iedere laag van de IT-infrastructuur tegemoet komen met een uniek plan dat met uw organisatie mee groeit en verandert. Van volledige implementatie, tot strategisch advies, onderhoud en beheer.

  Expertise

  Ons veelzijdige team, van betrokken Sales en Consultants tot gespecialiseerde System Integrators, heeft tientallen jaren ervaring in de IT. Onze services en expertise stellen uw organisatie in staat voortdurend te innoveren en te verbeteren.

  Impact

  Door nauw samen te werken met uw IT-afdeling, kunnen wij u helpen uw organisatiedoelstellingen te realiseren. Mede hierdoor onderhouden wij een aanzienlijk aantal relaties die meer dan twee decennia bestaan.

  Cloudoplossingen

  Gaat u voor de Public, Private of Hybrid Cloud? Wij bieden zeer veilige en flexibele cloudoplossingen die 24/7 toegankelijk zijn zoals Microsoft 365, Azure, AWS, VMware vSphere, etc.

  Cloud Backup

  Cloud back-up

  Voor zowel virtuele als fysieke systemen én voor Microsoft 365. Via één console kan back-up, migratie, herstel en replicatie van al uw applicaties en gegevens snel, veilig, flexibel en betrouwbaar worden uitgevoerd.

  Security oplossingen

  Security oplossingen

  Van Software-Defined Wan en Next-Generation Firewalls tot aan e-mailbeveiliging en Multi-Factor Authentication. Wij bieden security van werkplek tot datacenter: cybersecurity, endpoints, cloud, netwerk, back-ups, etc.

  serveroplossingen

  Servers

  Wij bieden u krachtige, flexibele en schaalbare serveroplossingen van o.a. Lenovo, HPE & Dell Technologies. Zo kunt u in de toekomst blijven anticiperen op nieuwe ontwikkelingen en veranderende bedrijfsprocessen.

  Data Storage oplossingen

  Data storage

  Is uw organisatie voldoende voorbereid op een door data gedreven toekomst? Onze oplossingen zijn voor zowel on-premise, cloud als hybride infrastructuur. Ons portfolio bestaat uit o.a. NetApp, HPE, Dell EMC, IBM & Lenovo.

  Networking

  Door onder andere samen te werken met Fortinet, Cisco en HPE Aruba zijn wij in staat een breed scala aan netwerkoplossingen te bieden voor organisaties die streven naar een snel, veilig en betrouwbaar netwerk.

  IoT & Edge

  Verwerk data lokaal aan de rand van het netwerk daar waar de gegevens worden verzameld. Met IoT en Edge-oplossingen heeft u de mogelijkheid ingewikkelde processen snel en eenvoudig te automatiseren.

  Virtualisatie

  Minder afhankelijk worden van uw hardware? Verhoog de beschikbaarheid van uw systemen en verlaag operationele kosten met flexibele virtualisatieoplossingen voor server, storage, netwerk, applicaties en desktops.

  Software & licenties

  Software & Licenties

  Behoud het overzicht en verlaag de kosten voor software en licenties door aanschaf, configuratie, migratie, onderhoud en beheer uit te besteden. Wij geven merkonafhankelijk advies voor een effectiever licentiebeheer.

  Leasing / As-a-Service

  Wij bieden u de mogelijkheid om hard- en software voor uw IT-infrastructuur als lease of as-a-service bij ons af te nemen. Bijvoorbeeld Device-as-a-Service (DaaS). Kies voor meer flexibiliteit zonder onverwachte uitgaven.

  Audiovisuele oplossingen

  Audiovisuele oplossingen

  Van smart office devices tot aan geavanceerde AV-technologie voor conferentie- en vergaderruimtes. U kunt bij ons terecht voor verschillende professionele AV-oplossingen, ongeacht branche of organisatiegrootte.

  IP-Telefonie

  Met VoIP heeft u uw zakelijke telefonie onder controle. U belt over een computernetwerk. Spraak wordt daarbij via een datalijn verstuurd. Als u VoIP gebruikt, heeft u niet langer een analoge of digitale telefoonlijn nodig.

  Als Full Service IT-dienstverlener streven wij naar een langdurige relatie waarin aandacht is voor groei en innovatie van uw onderneming. We denken graag mee over de juiste oplossingen en services, van werkplek tot diep in het datacenter.

  Meer weten over onze dienstverlening?

  Heeft u vragen? Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening. Vul onderstaand veld in en wij nemen z.s.m. contact met u op!


   Diensten HET IT Services
   Waar bent u naar op zoek?
   Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossingen, diensten en producten. Ook als u niet kon vinden waar u naar zocht, helpen we u graag verder!