Lenovo CO2 Offset Services

Compenseer uw CO2-uitstoot met HET IT & Lenovo

Met de CO2 Offset Service van Lenovo kunt u uw CO2-uitstoot eenvoudig en inzichtelijk compenseren voor een groene en duurzame toekomst!

Start met compenseren | Lenovo CO2 Offset Services | Maak een afspraak
Maak kennis met de CO2 Offset Services van Lenovo en ontdek hoe u makkelijker en sneller uw CO2-uitstoot kunt compenseren voor een duurzamere wereld.

Vul onderstaande velden in en wij nemen z.s.m. contact met u op voor het maken van een afspraak.


  Behaal uw duurzaamheidsdoelstellingen met Lenovo CO2 Offset Services

  In een klimaat van toenemende druk van regelgevers, consumenten en zelfs uw eigen personeel – is het stimuleren van de duurzaamheid van bedrijven en het bereiken van doelstellingen op het gebied van milieu, maatschappij en bestuur (MMB) van vitaal belang voor groei.

  De CO2 Offset Service van Lenovo is een van de eerste in zijn soort binnen de technologiesector. Wij maken het bedrijven gemakkelijker om de CO2-uitstoot van elk Lenovo Think-apparaat te compenseren door deze service aan te bieden op het moment van aankoop.

   

  We hebben de waarde van de CO2-uitstoot van uw apparaat berekend over de gemiddelde levenscyclus van maximaal vijf jaar, inclusief fabricage, verzending en gebruik. Het compenseren van die uitstoot kan nu eenvoudig worden beschouwd als onderdeel van de hardwareconfiguratie.

  Gemak

  Compenseer de CO2-uitstoot voor elke hardwaretransactie op het moment van aankoop in slechts een paar klikken. Wij helpen de gemiddelde uitstoot van elk apparaat te compenseren.

  Proactiviteit

  Houd rekening met toekomstige emissies. We compenseren de uitstoot die gepaard gaat met de productie, verzending en het energieverbruik van apparaten gedurende een gemiddelde levenscyclus.

  Naleving

  Bereik doelen op efficiëntere wijze en voldoe eenvoudiger aan de normen voor goed bestuur met behulp van duidelijke en gedetailleerde gegevens.

  Transparantie

  Uw CO2-compensatiebijdrage kan altijd worden gevolgd en bevestigd. Elk serienummer van het apparaat is gekoppeld aan het milieuproject dat door de aankoop wordt ondersteund.

  Betekenisvol

  We werken samen met allerlei partners, waaronder klimaatveranderingsprojecten van de Verenigde Naties, zodat u milieuprojecten kunt ondersteunen die belangrijk zijn voor uw bedrijf.

  Duurzaamheid

  Help uw bedrijf milieuproblemen aan te pakken en doelstellingen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen te behalen en zo bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

  Claim nu uw gratis EcoBottle-waterfles

  Maak slimmere, duurzamere keuzes
  onderdeel van je dagelijks leven.

  Deze duurzame waterfles, gemaakt in Zweden, waar de fabriek voornamelijk op hernieuwbare energie werkt, is samengesteld uit 98% biomassa-afval van suikerriet met een bovenkant van natuurlijk kurk en is CO2-negatief bij de productie.
  Start met compenseren | Lenovo CO2 Offset Services | Maak een afspraak
  Maak kennis met de CO2 Offset Services van Lenovo en ontdek hoe u makkelijker en sneller uw CO2-uitstoot kunt compenseren voor een duurzamere wereld.

  Vul onderstaande velden in en wij nemen z.s.m. contact met u op voor het maken van een afspraak.


   EcoBottle

   Makkelijk voor uzelf.
   Waardevol voor het milieu.

   Lenovo werkt met een reeks milieuvriendelijke projecten, ontwikkelt nieuwe initiatieven en ondersteunt degenen die al een verschil maken. Of u nu helpt bij het verbeteren van duurzame energie of het verminderen van luchtvervuiling, door Lenovo CO2 Offset Service toe te voegen aan uw pc-aankoop, draagt ​​u bij aan een duurzamere toekomst.

   * Elk van de projecten die we u kunnen helpen ondersteunen, zijn doorgelicht en goedgekeurd door de Verenigde Naties, dus u kunt er zeker van zijn dat uw bijdragen een echt, positief effect hebben.

   HET IT is Platinum partner van Lenovo

   Onze dienstverlening reikt verder dan alleen de verkoop of levering van technologische producten van Lenovo. Als Value Added Reseller streven wij naar een langdurige relatie waarin aandacht is voor groei en innovatie van uw onderneming. We denken graag mee over de juiste oplossingen, van werkplek tot diep in het datacenter. Als Workstation Expert, en Platinum PC Partner van Lenovo weten wij als geen ander het portfolio van de Intelligent Devices Group (IDG) in te zetten bij onze klanten. Van laptops uit de ThinkPad-familie tot aan de krachtigste Workstations. Daarnaast hebben wij als ervaren System Integrator en Platinum Data Center Partner kennis en kunde van het complete Infrastructure Solutions Group (ISG) portfolio van Lenovo.

   HET IT Lenovo