Microsoft Teams

Microsoft Teams Logo
Microsoft Office logo

Wat is Microsoft Teams voor Office 365?

Microsoft Teams is een krachtig communicatieplatform voor de moderne werkplek waarin u op een geheel nieuwe manier efficiënt kunt samenwerken met uw collega’s in een vertrouwde online omgeving. Teams maakt standaard onderdeel uit van het Microsoft Office 365 pakket, waardoor verschillende Office 365 applicaties zoals Word, Excel en PowerPoint voor iedereen beschikbaar zijn binnen de organisatie. Werk vanaf nu vanuit dezelfde documenten, deel bestanden sneller en voorkom onnodig e-mailverkeer door slimmer te communiceren met uw collega’s via chats, vergaderingen of videogesprekken in Microsoft Teams.

Teams is de hub voor teamwork

Met Microsoft Teams zijn er geen grenzen aan wat u samen kunt bereiken. Teams brengt alles wat u nodig heeft samen in één gedeelde werkruimte waarin u kunt chatten met collega’s, bestanden kunt delen en bewerken en met de nieuwste zakelijke apps kunt werken.

Effectiever communiceren

Krijg je team op één lijn met groepschats, onlinevergaderingen, bellen en webconferenties.

Beter samenwerken

Werk samen aan bestanden via ingebouwde Office 365-apps, zoals Word, Excel, PowerPoint en SharePoint.

Je werkomgeving aanpassen

Voeg je favoriete Microsoft-apps en services van derden toe om je bedrijf te laten groeien.

Je team beveiligen

Beschik over en-to-end-beveiliging, beheer en compliance, allemaal mogelijk gemaakt met Office 365.

Ontdek hoe Microsoft Teams gedurende een normale werkdag kan worden ingezet om de samenwerking te bevorderen.

Waarom HET IT als Partner kiezen?

Met Microsoft Teams ontketent u de kracht van teamwork en HET IT helpt u graag op weg met de juiste start. Als business partner van Microsoft hebben we uitgebreide kennis van softwareoplossingen uit het Office 365-pakket. Onze ervaring met Microsoft Teams, SharePoint, en OneDrive for Business, zal u helpen bij het opbouwen van een nieuwe samenwerkingscultuur waarin uw medewerkers optimaal kunnen samenwerken en tegelijkertijd kunnen voldoen aan de groeiende vereisten voor beveiliging en compliance. Als partner bieden we begeleiding en inzichten die u kunt gebruiken om uw werknemers te helpen bij het stimuleren van adoptie en het optimaal gebruiken van Microsoft Teams binnen uw organisatie.

Microsoft

Meer informatie over Microsoft Teams?

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan of informeer naar de mogelijkheden van Teams voor uw organisatie.

Fout: Contact formulier niet gevonden.