Hybrid Work

Hybride werken voor iedereen

Zorg dat externe medewerkers en IT-teams productief en tevreden blijven met Lenovo en Microsoft.

Vereenvoudig de overgang naar hybride werken

Ontdek de revolutie van hybride werken, waarbij de vrijheid om jouw werkplek te kiezen samengaat met consistente efficiëntie, ongeacht of je nu thuis werkt of op kantoor. In deze nieuwe werkrealiteit is toegang tot dezelfde gegevens en applicaties op elk apparaat en elke locatie essentieel. Maar we begrijpen dat dit uitdagingen met zich meebrengt, vooral voor IT-teams. Daarom hebben Lenovo en Microsoft hun krachten gebundeld om hybride oplossingen te creëren die voor iedereen werken. Vereenvoudig de overgang naar hybride werken, waarbij je de vrijheid hebt om te kiezen waar je werkt, zonder concessies te doen aan efficiëntie en veiligheid. De werkplek evolueert, en jij bent erbij!

73%
Van de medewerkers wil flexibel werken¹
58%
Van de IT-besluitvormers maakt zich zorgen of ze de technologie voor het werk van de toekomst kunnen leveren²
83%
Van de bedrijven geeft aan dat Microsoft Teams hen helpt klantervaringen te verbeteren
Lenovo Hybrid Work Image

Succesvol hybride werken

Bespaar tijd en geld met Lenovo-oplossingen voor hybride werken

De overstap naar hybride werken kan een hele uitdaging zijn. Daarom hebben Lenovo en Microsoft samen een eenvoudige, veilige benadering ontwikkeld die werkt voor elke organisatie. Lenovo-apparaten, met de kracht van Microsoft 365 en Windows 11, helpen organisaties om hybride werken tot een succes te maken.

Klaar om hybride werken te omarmen en jouw bedrijf naar de toekomst te leiden? Download nu onze brochure en leer hoe je de overgang naar hybride werken soepel kunt maken, terwijl je de kosten laag houdt en de productiviteit van je medewerkers maximaliseert.

Succesvol Hybride Werken - Download de brochure


  Hybride werken met Lenovo en Microsoft

  Verlaagt de totale eigendomskosten van technologie voor medewerkers

  Garandeert altijd een veilige toegang tot essentiële apps en gegevens

  Verhoogt de productiviteit en verkort de inwerkperiode

  Maakt grootschalige implementatie en beheer op afstand van apparaten mogelijk

  Maakt real-time samenwerking mogelijk met één platform voor gesprekken, chats en evenementen

  Vermindert de druk op IT-afdelingen

  Lenovo Hybrid Work Image2

  Lenovo Think-apparaten, met de kracht van Windows 11

  De nieuwe Think-apparaten van Lenovo zijn ontworpen met oog voor hybride medewerkers. Ze zijn licht genoeg om overal mee naartoe te nemen, maar ze zijn ook krachtig genoeg om onderweg moeiteloos bedrijfskritische workflows aan te kunnen.
  Windows 11 is hét besturingssysteem voor de wereld van het hybride werken. Het is eenvoudig, veilig en gebruiksvriendelijk en zit boordevol productiviteits- en samenwerkingstools.
  Altijd veilige toegang tot Microsoft 365 en bedrijfsgegevens: Geef je hybride medewerkers toegang tot eersteklas samenwerkings- en productiviteitstools

  Zero-touch-implementatie van Windows 11-apparaten: Zorg dat nieuwe medewerkers snel aan de slag kunnen

  Hardware- en softwarebundels voor ‘Device as a Service’: Vereenvoudig IT-uitgaven met duidelijke kosten per gebruiker

  Vraag een gesprek aan

  Om op de juiste manier hybride te werken, heb je de juiste partner nodig. Samen met Lenovo en Microsoft kunnen wij je helpen dit proces minder complex te maken. HET IT heeft de ervaring, hardware, oplossingen en ondersteuning om ervoor te zorgen dat jouw medewerkers probleemloos, veilig en productief hybride kunnen werken.   *alle velden zijn verplicht