Network & Security Engineer

Door de sterke groei van onze dienstverlening is HET IT dringend op zoek naar een ervaren, enthousiaste en ambitieuze Network & Security Engineer voor verdere versterking van het Engineering Team.

Samenvatting:
In teamverband draag je bij aan de succesvolle implementatie van networking & security oplossingen. Je werkt samen in een team dat verantwoordelijk is voor ontwerp, uitrol, beheer, monitoring en voortdurende verbetering van de infrastructuur van onze klanten. Je bent geïnteresseerd in innovatie, de laatste trends en ontwikkelingen, wil graag kennis met collega’s delen en staat open voor de ervaringen van anderen.

Verantwoordelijkheden
  • Je bent verantwoordelijk voor de gezondheid van de Network- en Securitycomponenten van klanten en voor oplossingen en problemen in het netwerk
  • Je draagt bij aan de ontwerpen en selectie van de beste oplossingen
  • Je zorgt voor kennisuitwisseling en voortdurende verbetering van de processen.

Kwalificaties:
Je hebt tenminste 5 jaar ervaring met Cisco-apparatuur en bij voorkeur ook met HPE Aruba en Fortinet. Je hebt veel kennis in gebieden als routering, switching en diverse vormen van security. Je bent bekend met uiteenlopende monitoringoplossingen. Je kunt makkelijk in teamverband werken en je bent erg klantgericht. Je bent bereid om in de functie buiten kantooruren te opereren.

Wij bieden:
  • Uitdagende werkzaamheden binnen een enthousiast en gedreven team
  • De mogelijkheid om trainingen en opleidingen te volgen
  • Een uitstekend salaris met voldoende aanvullingen
  • Veel ruimte voor eigen initiatieven en ideeën

Heb je interesse? Neem dan contact op met Ton Jansen via t.jansen@het-it.nl of 079-5939384. We geven je graag meer informatie!