Backoffice Medewerker

Wij zoeken een Backoffice Medewerker (m/v – 24 tot 32 uur)!
Omdat wij lekker door blijven groeien zijn we dringend op zoek naar een extra Backoffice Medewerk(st)er die een aanwinst is voor ons gezellige team!

Wat ga je bij ons doen?
Als Medewerker Backoffice ben je de ondersteuning van/voor ons salesteam en aanspreekpunt voor vele operationele zaken binnen ons dynamische bedrijf.  Jouw collega’s weten dat je er bent, want dan loopt alles simpelweg op rolletjes. We werken nauw met elkaar samen en de sfeer is informeel en collegiaal. Je wordt medeverantwoordelijk voor de orderverwerking van A tot Z. Je draagt o.a. zorg voor de inkoop en begeleidt ook het logistieke proces. Daarnaast heb je regelmatig contact met onze klanten en bewaak je onze kwaliteit. De functie is lekker veelzijdig en samen met het salesteam en de rest van de backoffice streven we ernaar om de wensen van onze klanten zo goed mogelijk te vervullen!

Wat breng je voor ons mee?

  • Een afgeronde MBO (niveau 3/4) opleiding en relevante werkervaring
  • Je hebt affiniteit met IT
  • Jouw Nederlands is uitstekend en jouw Engels is goed (mondeling & schriftelijk)
  • Je weet van aanpakken, houdt van een open werksfeer en deinst niet terug voor drukte en hectiek.
  • Ervaring met Exact Online is zeker een pré

Waarom je bij ons moet zijn?
De organisatie gaat als een speer! Er wordt bij ons hard gewerkt, maar ook keihard gelachen. Geen dag is hetzelfde en we doen vaak leuke dingen met elkaar en onze klanten, maar uiteraard is dat geheel vrijblijvend. We lunchen elke dag met z’n allen in de kantine waar we aanschuiven aan een gedekte tafel. En voor de ‘sporters’ onder ons is er een tafeltennistafel, een dartbord en een pooltafel om je op uit te leven. Bij indiensttreding krijg je een laptop, een telefoon, een prettig salaris en mooie voorwaarden. Daarom dus. 

Lijkt het je wat?
Stuur dan jouw CV en een korte motivatie waarom jij denkt dat je bij ons past naar Nathalie van der Riet (n.vanderRiet@het-it.nl). Heb je eerst nog wat vragen? Bel dan gerust naar 079-593 93 84. Wie weet spreken we elkaar snel!