De Always-on Thuiswerkplek

Een alles-in-één thuiswerkomgeving voor een vaste prijs per medewerker.
Met krachtige thuiswerkapparatuur inclusief beheer, service en support.
Niet tevreden? Geld terug!

Laat uw medewerkers zorgeloos thuiswerken
voor een vaste prijs per maand.

Thuiswerken is de nieuwe norm. En nu we steeds vaker en langer thuiswerken blijft de druk op IT-afdelingen onverminderd hoog. Waar er eerst nog logistieke uitdagingen waren om thuiswerkers te faciliteren, spelen er nu steeds meer vragen als: Hoe beheer ik devices in zo’n omgeving? Hoe houd ik alles draaiende? En vooral, hoe houden we alles veilig? Daarbij ontbreekt het vaak aan voldoende mankracht om iedere medewerker thuis optimaal te kunnen ondersteunen.

Om die vragen te beantwoorden ontwikkelden we samen met HP de Always-on thuiswerkplek. De combinatie van krachtige HP thuiswerkapparatuur met onsite hardware ondersteuning en technisch beheer verlaagt niet alleen de druk en beheerlast van uw IT-omgeving, het biedt uw medewerkers ook de juiste devices om ongestoord productief te blijven. Voor een vaste prijs per maand, per medewerker en niet-goed-geld-terug garantie helpen wij u bovendien de kosten in de hand te houden. Tijd voor een oplossing voor de lange termijn, voor een structurele aanpak zonder zorgen. Kies voor de Always-on thuiswerkplek!

HP EliteDisplay E243d

Probeer de Always-on thuiswerkplek
nu voor 3 maanden gratis!

Verlaag de druk op uw IT-afdeling en laat uw medewerkers zorgeloos thuiswerken met de krachtige modellen uit de HP Elite Series, eventueel uitgebreid met een HP LaserJet Pro multifunctionele printer. Ervaar een volledige werkplek inclusief beheer, service en support aan huis voor een vaste prijs per medewerker, per maand. Vraag nu gratis en geheel vrijblijvend een proefplaatsing aan voor 3 maanden, bestaande uit een 15 inch HP EliteBook, 24 inch monitor met geïntegreerde docking en een draadloos toetsenbord met muis.

Levering & Installatie

Wij zorgen ervoor dat nieuwe thuiswerkplekken juist worden aangesloten en zetten gebruikersdata veilig over, zodat er geen kostbare tijd verloren gaat.

Single point-of-contact

Altijd een snel respons! Wij fungeren als verlengstuk van uw organisatie en zijn het vaste aanspreekpunt voor al uw medewerkers voor vragen rondom beheer, service en support.

24x7 Proactive Care en binnen 4 uur onsite

Dringend hulp nodig? Wij zijn binnen 4 uur onsite voor ondersteuning en reparaties aan de hardware. Zo kunt u snel weer aan het werk!

No Cure, No Pay!

Bent u niet tevreden over onze producten? Kan een hardware probleem niet worden opgelost en ondervindt u hierdoor hinder bij uw werkzaamheden? Dan nemen wij de hardware graag mee terug en betaalt u niets!

Bekijk de modellen.

Probeer het nu gratis!

De zekerheid dat uw medewerkers ongestoord en productief kunnen thuiswerken!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wij helpen u graag met een passende thuiswerkoplossing. Vraag gratis en geheel vrijblijvend meer informatie aan!


    Always-on Thuiswerken

    HET IT is Amplify Synergy Partner van HP

    Wij zijn een full-service IT-dienstverlener gefocust op de ondersteuning van organisaties in de (groot)zakelijke- en overheidsmarkt. Al meer dan 25 jaar ondersteunen wij IT-afdelingen van onder meer financiële instellingen, nutsvoorzieningen en gemeentelijke overheden door passende oplossingen aan te bieden. Wij leveren de hardware waar uw organisatie om vraagt en ondersteunen u met uitrol, migratie, onderhoud en beheer van bestaande en nieuwe werkplekken.

    HP Inc Partner