Dell EMC VxRail

Hyperconverged. Hyper-secure. Hybrid cloud.

Gemakkelijk, veilig en gebouwd voor succes.

De VxRail van Dell EMC biedt u een zeer gebruiksvriendelijk en ultra veilige hyperconverged infrastructuur op basis van VMware vSAN of VMware Cloud Foundation. Het is het enige platform waar alle elementen van VMware vooraf zijn geïnstalleerd, geïntegreerd en geconfigureerd. Bovendien kunnen updates via bijhorend managementtool veilig en gemakkelijk onderhouden worden. Door gebruik te maken van volledig end-to-end geautomatiseerd levenscyclusbeheer en prestaties op bedrijfsniveau, vermindert VxRail het risico op fouten bij de installatie en verhoogt het de efficiëntie van IT-activiteiten. U bespaart daarmee veel tijd bij zowel de installatie als het beheer. Zodoende levert de VxRail een kant-en-klare hyperconverged oplossing voor uw infrastructuur. Eenvoudig, snel en kostenbesparend. Ready to go!

 • Tot 90% minder
  ongeplande downtime

 • Tot 60% efficiëntere
  IT-teams

 • Tot 4x lagere TCO

 • Schaalbaar en veelzijdig

Dell VxRail

Een modern en veilig datacenter met VxRail
van core, edge tot cloud.

VxRail biedt organisaties een veilige, betrouwbare en moderne infrastructuur die gebouwd is om waardevolle gegevens te beschermen en bedrijfscontinuïteit te garanderen. VxRail’s toonaangevende dataservices voor bedrijven omvatten HCI-native data-at-rest encryptie (DARE) replicatie en ondersteuning voor SecurID en CAC tweefactorauthenticatie, waardoor de kosten van zelfversleutelende schijven worden verlaagd.

Beveiligde infrastructuur

VxRail biedt verbeterde beveiliging met Security Configuration Guide (STIG) en geautomatiseerde scripts die de implementatie versnellen.

Compleet levenscyclusbeheer

VxRail maakt het updaten van de volledige softwarestack veel eenvoudiger, waardoor de kwetsbaarheid voor cyberaanvallen wordt verminderd.

Voor groeiende bedrijven

Van traditonele workloads zoals VDI tot aan de nieuwste mogelijkheden van Big Data en AI. Met VxRail kunt u klein beginnen en investeren op grond van wat u nodig heeft. Deze oplossing groeit flexibel met uw organisatie mee.

Mid-Market solutions

Gebouwd op de veilige en kostenefficiënte mid-market solutions van Dell Technologies zoals end-to-end encryptie en pc-authenticatie om uw bedrijf optimaal te beschermen.

Nieuwsgierig? Ontdek hoe organisaties succesvol omgaan met HCI en VxRail.

Download de whitepaper over best practices van HCI en ontdek
hoe u ook een ‘Trusted Data Center Leader’ kunt zijn.

  Dell EMC VxRail HCI

  Ook Parkstad IT kiest voor VxRail.

  In het zuidoosten van Limburg is Parkstad IT actief,  een samenwerkingsverband van diverse gemeenten, lokale overheden en Brandweer Zuid-Limburg. Om aan de groeiende behoeften van haar gebruikers te voldoen is in 2018 gekozen voor een schaalbare en moderne HCI-oplossingen op basis van Dell VxRail als vervanging voor het traditionele datacenter.

  Ook Parkstad IT kiest voor Dell VxRail
  In het zuidoosten van Limburg is Parkstad IT actief, een samenwerkingsverband van de gemeenten Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Brunssum, Beekdaelen, Voerendaal en de Brandweer Zuid-Limburg. Parkstad IT behartigt de gemeenschappelijke belangen van deze organisaties op IT-gebied en verder is het verantwoordelijk voor de ICT-dienstverlening van nog eens twintig andere lokale overheden. Wat ooit begon met het opzetten van een glasvezelnetwerk tussen de deelnemende gemeenten is inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde op IT-gebied in de regio. Parkstad IT bedient ruim 3500 medewerkers van haar deelnemers.

  Parkstad IT ondervond wegens de steeds groter wordende complexiteit van netwerken en hogere eisen van haar gebruikers op gebied van flexibiliteit en functionaliteit een tekort aan performance van de huidige infrastructuur. Ook de beheerslast van hun traditionele tier 3-datacenter was aan de te hoge kant. Parkstad IT zocht naar een moderne infrastructuur met genoeg performance en lagere beheerslasten in een schaalbare HCI-omgeving om ook in de toekomst te kunnen voldoen aan de groeiende behoeften van haar gebruikers.

  In 2018 is de eerste fase van de transitie door HET IT in gang gezet. De overgang van het traditionele datacenter naar een hyper converged infrastructuur op basis van Dell VxRail is soepel verlopen. Met een eenvoudiger patchmanagement en een extra highperformance storage laag waren de eerste positieve resultaten al snel zichtbaar. Daarnaast maakt VxRail de scale-out van de infrastructuur een stuk gemakkelijker. Zo is in 2020 door de snelle groei van de organisatie, de omgeving met nog eens 18 nodes uitgebreid door HET IT.
  Parkstad IT - Dell VxRail