ThinkSmart View

Ervaar meer productiviteit en een betere samenwerking dankzij ThinkSmart View, uw persoonlijke productivity-assistant voor Microsoft Teams.
ThinkSmart View - Uw persoonlijke assistent voor Microsoft Teams
Benieuwd naar de ThinkSmart View? Heeft u vragen of wilt u meer informatie over smart office devices van Lenovo? Wij vertellen u er graag meer over.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Maak van iedere meeting een productieve samenwerking.

Haal meer uit uw werkdag met ThinkSmart View van Lenovo. Een uniek en slim apparaat voor de moderne werkplek. Speciaal ontworpen voor een productieve samenwerking in Microsoft Teams. Met de ThinkSmart View als uw persoonlijke assistent voert u heel eenvoudig (video)gesprekken met collega’s en kunt u gemakkelijk administratieve taken beheren. Het houdt uw pc vrij voor algemene processen, zodat u ongestoord en productief kunt blijven werken aan bestanden en documenten op uw computer of laptop. Ervaar een betere communicatie, efficiëntere samenwerking en verhoogde productiviteit op hetzelfde moment met ThinkSmart View!
Lenovo
ThinkSmart View
ThinkSmart View certified MS Teams

The new Lenovo ThinkSmart View is certified for Microsoft Teams and provides an easy way to connect.

Werk samen, slimmer en productiever.

De verschuiving van de vaste werkplek naar een flexibele en moderne werkomgeving zet onverminderd door en vraagt om een voortdurende samenwerking en productiviteit tussen teams en collega’s. ThinkSmart View maakt samenwerken productief en eenvoudig. Met één enkele klik neemt u deel aan vergaderingen en (video)gesprekken zonder het werk op uw pc te verstoren. U blijft in een constante workflow, terwijl u volledig betrokken blijft met uw collega’s.

Multi-Device Experience

Ervaar het beste van twee werelden. Gebruik ThinkSmart View om (video)gesprekken te voeren zonder daarmee het werk op uw pc te beinvloeden. Zo blijft u flexibel en productief tegelijk.

Voor de moderne werkplek

Ontworpen voor iedere plek: van privé- en thuiskantoren tot gedeelde werkplekken en gemeenschappelijke ruimtes tot privacybooths. Het biedt u de vrijheid om overal te kunnen samenwerken.

Altijd beschikbaar en op tijd

Met een ThinkSmart View op uw bureau of werkplek bent u altijd beschikbaar voor het aannemen en beheren van audio- en videogesprekken met uw team of collega’s. Het is makkelijk in gebruik te nemen en eenvoudig te onderhouden. Het strakke interface met intuïtief touchscreen, zorgt er bovendien voor dat u met één aanraking een vergadering in Microsoft Teams kunt starten.

Veilig en vertrouwd

Met de beveiligingsfuncties van ThinkSmart View kunt u met een gerust hart aan het werk. De ingebouwde camerasluiting en dempknop voor de microfoon zorgen ervoor dat u niet gezien of gehoord wordt als u dat niet wilt. Wanneer het apparaat niet wordt gebruikt, blijft het vergrendeld met een viercijferige pincode. Indien gekoppeld via Bluetooth wordt het tegelijk met uw pc vergrendeld.

Uw persoonlijke assistent voor Microsoft Teams.

 • Productiviteit
  – Blijf productief op uw pc
  – Beheer uw agenda
  – Start meetings zonder vertraging
 • Samenwerking
  – Voer een video- of audiogesprek
  – Blijf werkzaam tijdens calls
  – Bekijk shared content in realtime
  – Slimme spraakbesturing
 • Innovatie
  – Voor in verschillende werkruimten
  – Maakt hot-desking mogelijk
  – Handig en intuïtief design
  – Simpel en gebruiksvriendelijk
 • Security
  – Ingebouwde camerasluiting
  – Beveilig met viercijferige pincode
  – Mute-knop en privacyinstellingen
  – Bluetooth vergrendeling

Maak kennis met de Smart Office solutions van Lenovo en haal meer uit uw werkdag.

Maak samenwerken productiever en aangenamer met slimme apparaten die meer efficiëntie mogelijk maken en opties bieden die aan uw behoeften voldoen.

ThinkSmart View - Uw persoonlijke assistent voor Microsoft Teams
Benieuwd naar de ThinkSmart View? Heeft u vragen of wilt u meer informatie over smart office devices van Lenovo? Wij vertellen u er graag meer over.

Fout: Contact formulier niet gevonden.