Merkonafhankelijk onderhoud & support

Merkonafhankelijk onderhoud en support van server-, storage- en netwerkapparatuur.

Multi-Vendor Support

Wanneer u niet kan of wilt investeren in nieuwe hardware, omdat de software die u gebruikt niet op nieuwe apparatuur kan draaien, de fabrikant uw verouderde hardware niet meer wil onderhouden of omdat uw organisatie moet korten op budgetten voor de IT-omgeving, dan is de kans groot dat u op zoek bent naar alternatieve mogelijkheden om uw huidige apparatuur draaiende te houden. Met de merkonafhankelijke onderhoud en support services van HET IT bent u bij ons aan het juiste adres om uw oude(re) apparatuur in bedrijf te houden én de onderhoudskosten voor server,- storage- en netwerkapparatuur aanzienlijk te verlagen.

Met onze Multi-Vendor service verzekerd u zich van 24/7 merkonafhankelijk onderhoud en support. U ontvangt daarbij één flexibel onderhoudscontract voor al uw systemen in plaats van een veelvoud aan contracten van verschillende vendoren, die vaak onnodig veel extra kosten met zich meebrengen. Daarnaast fungeren wij als één centraal aanspreekpunt voor al uw vragen rondom service en support.

Genoeg redenen om niet te investeren...

Bij serviceprogramma’s van fabrikanten wordt vaak geadviseerd de hardware elke drie tot vijf jaar te vervangen, ongeacht of dit echt noodzakelijk is. Hardware op leeftijd hoeft lang niet altijd na afloop van het servicecontract met de fabrikant vervangen te worden. Meestal is een groot deel van de infrastructuur nog prima geschikt om langer te gebruiken.

Krimpende budgetten

Niet voldoende budget om te investeren in de huidige IT-omgeving.

Platformgebonden software

De huidige software kan vaak niet op vernieuwde apparatuur draaien.

Veelvoud aan contracten

Onnodige beheerskosten door veel hardware van verschillende fabrikanten.

Ontbreken kennis & expertise

Onzeker over vervanging of continuering van huidige IT-omgeving.

Ontdek de voordelen van een merkonafhankelijke service organisatie en bespaar aanzienlijk op uw onderhoudskosten!

Waarom HET IT als Partner kiezen?

Hardware-fabrikanten hanteren vaak na het vervallen van de servicegarantie hogere tarieven voor onderhoud en support. De fabrikant verkoopt immers liever een nieuw product dan verlenging van het oude onderhoudscontract. Vaak zijn hier alsnog onnodig extra kosten mee gemoeid. Bedrijven kloppen dan ook steeds vaker aan bij een merkonafhankelijke derde partij als HET IT om hun huidige apparatuur draaiende te houden.

HET IT levert als gecertificeerd businesspartner van de grote A-merken als Lenovo, Dell, Hewlett Packard Enterprise, NetApp en Cisco vanzelfsprekend het bijpassende Vendor Support. In aanvulling daarop bieden wij na de fabrieksgarantie onze HET IT Services op de hardware die essentieel is voor uw bedrijfsprocessen. HET IT vormt hierdoor 24/7 uw single-point-of-contact gedurende de gehele lifecycle van uw apparatuur. Bijkomend voordeel is dat door onze concurrerende tarieven uw exploitatiekosten onder controle blijven.

Datacenter oplossingen en dienstverlening
IBM partner
lenovo platinum support
cisco networking support
dell emc partner
hpe gold partner
netapp solutions
Hitachi Data Systems support
Sun microsystems support
hp gold partner
digital support
compaq support

De voordelen van onze Multi-Vendor Support Services

Single-Point-of-Contact

Één centraal aanspreekpunt voor al uw vragen rondom service en support.

Één flexibel contract

Geen gedoe met tal van leveranciers, maar één flexibel onderhoudscontract voor al uw systemen.

Kostenbesparend

Geen gedwongen investeringen voor nieuwe hardware, ook niet na end-of-support van uw apparatuur.

24/7 service en support

Op elk gewenst moment de juiste service, merkonafhankelijk en binnen 4 uur on-site.

Meer weten over onze Multi-Vendor Support Services?

Met de uitgebreide Multi-Vendor Support Services van HET IT betaalt u nooit meer dan nodig is en bespaart u aanzienlijk op uw onderhoudskosten voor server-, storage- en netwerkapparatuur. Ook voor onderhoud van apparatuur dat buiten de serviceprogramma’s van de hardware-fabrikant valt, bent u bij ons verzekerd van de juiste service.

Heeft u vragen of interesse? Onze experts vertellen u graag meer over onze services. Bel ons gerust of vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op!