Levering en landelijke uitrol van thuiswerkplekken voor Voogd & Voogd

Uitrol van werkplekken

1909

jaar van oprichting

600

Medewerkers in dienst

Introductie Voogd & Voogd

In de verzekeringsbranche is Voogd & Voogd een belangrijke schakel tussen (online) adviseurs en verzekeraars. Samen met hun 600 medewerkers zijn ze verantwoordelijk voor de acceptatie en administratie van schadeverzekeringen, premie-incasso, schadeafhandeling en uitbetaling. De verzekeringsmaatschappij werd opgericht in 1909 onder de naam De Voogd’s Assurantiekantoor. Het bedrijf ontwikkelde zich van adviseur naar gevolmachtigde en uiteindelijk tot serviceprovider voor ruim 2.500 adviseurs en 20 verzekeraars. Het bedrijf bestaat uit diverse ondernemingen en beheert in totaal ruim 600 miljoen euro schadepremie.

Uitdagingen

In de huidige tijd, waarin thuiswerken niet meer weg te denken is, heeft Voogd & Voogd behoefte getoond aan het faciliteren van thuiswerkplekken. De bestaande Thin Client-omgeving op de kantoren bood niet genoeg flexibiliteit. Aangezien de uitrol en ondersteuning van een dergelijke oplossing niet in te passen was bij de dagelijkse werkzaamheden van de Service Desk, is er om advies gevraagd voor de aanpak van een dergelijk project.

Oplossing

Het doel was om een universele oplossing aan te bieden waarbij de medewerker zelf kon aangeven welke onderdelen er gewenst waren voor thuisgebruik. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een monitor met ingebouwd USB-C dockingstation, een notebook-standaard of toetsenbord-muiscombinatie. Op basis van deze maatwerkbestellingen zijn de sets compleet gemaakt en bij de gebruikers thuis afgeleverd. Alle gebruikers hebben nu thuis de werkplek die ze zelf gekozen hebben.

Resultaat

Dit project heeft ervoor gezorgd dat de medewerkers van Voogd & Voogd op een goede manier vanuit huis kunnen werken. Dit heeft veel positieve feedback opgeleverd en de dienstverlening vanuit HET IT heeft daar een aanzienlijke bijdrage aan kunnen leveren.

Waldo van Dijk - HET IT

Waldo van Dijk

Director Services

Meer weten over dit project?

Heeft u vragen over dit project of over onze dienstverlening? Wij vertellen u er graag meer over.