HET IT sluit partnership met Unified Workplace leverancier Awingu

System Integrator HET IT, gevestigd in Zoetermeer en Echt, gaat een strategisch partnership aan met Awingu. Het softwarebedrijf en tevens leverancier van de uniforme browsergebaseerde werkplek zal met HET IT gaan samenwerken op het gebied van brede marktontwikkeling van de hoog aangeschreven Unified Workplace-oplossing.

De oplossing biedt gebruikers op elk gewenst moment toegang tot bedrijfsbestanden en legacy, web- en SaaS-applicaties op alle devices die beschikken over een HTML5-browser. Software of bedrijfsapplicaties hoeven niet geïnstalleerd te worden en alle IT-resources worden centraal gemanaged. Awingu brengt alles samen op één online platform om altijd en overal vanaf elke plek makkelijk en veilig te kunnen werken.

Met Awingu als nieuwste toevoeging aan het producten- en dienstenportfolio van HET IT vergroot de System Integrator het aanbod van innovatieve clouddiensten als Office 365 en Microsoft Azure en biedt het een volwaardig alternatief voor Citrix en VMware.

Ap Padberg, directeur HET IT: “De oplossingen van Awingu sluiten naadloos aan bij ons streven om in deze snelle en innovatieve wereld iedere organisatie te kunnen voorzien van een passende en veilige werkplekoplossing voor thuis, onderweg of op kantoor. Zowel voor nu als in de toekomst.” Als onafhankelijke System Integrator kiest HET IT ervoor de Unified Workplace-oplossing dan ook breed te vermarkten. “Wij richten ons niet op een verticale markt, maar hebben de wens om allerhande organisaties van verschillende aard te helpen bij hun digitale transformatie. Het mooie aan Awingu is dat het ook een bewezen track record heeft bij organisaties over alle groottes en sectoren heen, waardoor we samen een uitgebreid en divers klantenportfolio kunnen opbouwen.”

De focus van de samenwerking komt breed te liggen, waarbij HET IT naast de gezamenlijke marktontwikkeling zich ook zal inzetten bij de inrichting en het support van de Unified Workplaces bij new businesses.

Awingu.com
HET IT logo