HET IT maakt Nederland kleiner!

HET IT, dé System Integrator uit Zoetermeer, die begin 2019 met succes de datacenter- en service divisies van Centric in haar organisatie integreerde kiest voor verdere expansie in de regio.

HET IT opent begin 2021 een kantoor in Limburg van waardoor zij dichter bij haar veelal gemeentelijke klanten opereert. Patrick van der Vliet, geboren en getogen Limburger, zal de leiding van deze vestiging op zich nemen. Patrick is al vele jaren de trusted advisor van veel Limburgse en Brabantse klanten en hiermee wordt hij gesteund door de juiste organisatie om flexibel maatwerk te leveren.

Naast het onderhouden van zijn intensieve klantcontacten zal Patrick (met steun uit Zoetermeer natuurlijk) direct gaan bouwen aan een lokale organisatie die de klanten ondersteunt.

Het producten- en dienstenassortiment van HET IT, van de werkplek tot het datacenter, wordt integraal door HET IT Zuid gevoerd. Hiermee worden alle bekende A-vendoren, waaronder DELL, Cisco, HPE, Lenovo, VMware en Veeam, door HET IT Zuid regionaal vertegenwoordigd.

Voor meer informatie: Patrick van der Vliet (p.vandervliet@het-it.nl en 06- 51 05 68 70)

HET IT Zuid Logo