Over ons

Focus

HET IT is een Full Service IT-dienstverlener die zich focust op de ondersteuning van IT-afdelingen van onder meer financiële instellingen, nutsvoorzieningen en gemeentelijke overheden. Als Value Added Reseller heeft HET IT partnerships met alle A-merken en fabrikanten op het gebied van hardware en technologie. Het gevolg hiervan is een breed portfolio aan diensten en producten die HET IT voor haar relaties kan inregelen.

De toegevoegde waarde

Al meer dan 25 jaar realiseert HET IT passende IT-oplossingen door onder andere levering, implementatie, uitrol en gebruik van nieuwe producten aan te bieden. En door een no-nonsense mentaliteit, jarenlange ervaring en een combinatie van technische én logistieke expertise, creëren onze specialisten een toegevoegde waarde aan de IT-omgeving van iedere organisatie.

De rode draad

De toegevoegde waarde is tevens het gevolg van een gedegen kennis van de klant. De klantgerichte dienstverlening vormt de rode draad in onze  geschiedenis en staat aan de basis van enkele jarenlange klantrelaties. Mede hierdoor onderhouden wij een aantal relaties die meer dan twee decennia bestaan!

Klaar voor de toekomst

HET IT groeit en is altijd in ontwikkeling. Eind 2018 hebben HET IT en haar in-house servicepartner Hartman Service Center de volledige activiteiten rond Datacenter Sales en Services succesvol overgenomen van Centric. Hierdoor is het producten- en dienstenportfolio nog breder geworden, waardoor wij in deze snelle en innovatieve wereld voor elke organisatie, nu en in de toekomst, een slimme en passende IT-oplossing kunnen bieden!

Een greep uit onze klanten

Van enkele onderdelen van de Verenigde Naties tot aan nutsvoorzieningen en van de Europese Luchtverkeersleiding tot aan bijna honderd Nederlandse gemeenten!
Bekijk hieronder een greep uit onze klanten:

IT-dienstverlener