HPE InfoSight

Transformeer naar een  autonoom datacenter met behulp van Artificial Intelligence. HPE InfoSight voorspelt en voorkomt automatisch problemen en vereenvoudigd tijdrovende processen binnen uw IT-infrastructuur.

Wat is InfoSight?

HPE InfoSight is een cloud-based managementtool dat door gebruik van Artificial Intelligence unieke dataverzameling en -analysemogelijkheden biedt voor het beheer van servers en storage systemen van HPE. Het voorspelt potentiële problemen binnen de IT-infrastructuur en lost ze automatisch op. Bovendien zoekt InfoSight continu naar verbeteringen om servers en storage slimmer en betrouwbaarder te maken. Met behulp van geavanceerde machine learning vereenvoudigd de tool tijdrovende onderhoudsprocessen, drijft het de bedrijfskosten omlaag en maakt InfoSight het pad vrij voor autonome datacenters.

Met InfoSight bereikt u

99,9999%

Gegarandeerde Uptime

86%

Van alle problemen automatisch gedetecteerd én opgelost

79%

Lagere operationele kosten

Hoe werkt InfoSight?

HPE vervulde een vooraanstaande rol in de opkomst van de data-gedreven samenleving en begon een decennium geleden met het ontwerpen van systemen met sensoren in de infrastructuurstack. HPE InfoSight analyseert en correleert constant miljoenen sensoren per minuut, waardoor wereldwijd biljoenen gegevenspunten zijn verzameld. Door middel van cloud-based machine learning kan InfoSight vervolgens inzicht bieden in de status en de gezondheid van IT-infrastructuren over de hele wereld, met als gevolg betere voorspellingen waarmee toekomstige problemen kunnen worden voorkomen. Met InfoSight worden systemen autonoom, slimmer en betrouwbaarder waardoor tijd en kosten voor IT-beheer bespaard kunnen worden.

Global Learning

Al sinds 2010 leert HPE InfoSight van alle systemen wereldwijd door gegevens te verzamelen die door miljoenen sensoren per minuut worden geanalyseerd.

Predictive analytics engine

HPE InfoSight biedt voorspellende analyses die zich uitstrekken over de levenscyclus van de infrastructuur - van planning tot uitbreiding - en voorkomt Problemen nog voor u het merkt.

Recommendation engine

De Recommendation Engine stelt HPE InfoSight in staat om proactief en automatisch prestaties te verbeteren en IT-resources te optimaliseren. De adviezen die de engine levert zijn gebaseerd op ervaringen uit de knowledge base.

Servers, Storage & Netwerk

InfoSight is beschikbaar voor server-, storage- en netwerksystemen van HPE. Voorheen was de managementtool alleen beschikbaar voor Nimble en 3PAR Storage, maar sinds de uitbreiding naar server- en netwerksystemen biedt InfoSight nu ook voorspellende analyses voor ProLiant-servers, Synergy-computermodules, Apollo-systemen, SimpliVity en de nieuwe HPE Primera, waardoor de complete infrastructuur gemonitord kan worden.

Vragen over InfoSight?

Heeft u vragen over HPE InfoSight of bent u geïnteresseerd in server-, storage- en netwerksystemen van HPE? Wij helpen u graag verder!