ROUND TABLE & Lunch

Efficiënte back-up en archivering
in de publieke sector

Deel kennis en ervaringen met mede professionals
over de uitdagingen en oplossingen rondom back-up
en archivering in de publieke sector.

Efficiënte back-up en archivering in de publieke sector – is uw data echt veilig?

In een tijd waarin databeveiliging en efficiëntie cruciaal zijn, streven wij bij HET IT ernaar u te voorzien van de nieuwste inzichten en oplossingen. Daarom organiseren wij samen met onze lokale partner Comex een interactieve Lunch voor professionals binnen de publieke sector, met een bijzondere focus op dataopslag, back-up en archivering. Deze lunch biedt een unieke gelegenheid om dieper in te gaan op de vraag: “Is uw data echt veilig?” en hoe een efficiënte aanpak van archivering uw back-upproces kan stroomlijnen.

Waarom deelnemen?
Bij het beheren van gegevens binnen de publieke sector spelen veiligheid, toegankelijkheid en kostenbeheersing een cruciale rol. Vaak ligt de nadruk op backupoplossingen, maar archivering krijgt niet altijd de aandacht die het verdient. Hoewel veel organisaties hun back-up goed geregeld hebben, kan het archiveren van gegevens vaak aanzienlijk efficiënter.

Tijdens onze lunch ontdekt u hoe een actief WORM (Write Once, Read Many) archief niet alleen uw data veiligstelt, maar ook hoe het uw organisatie kan helpen de afhankelijkheid van complexe back-up omgevingen te verminderen en de algehele databescherming te verbeteren.

Wat kunt u verwachten?

  • Presentatie: Een diepgaande blik op het verschil tussen back-up en archiveringstoepassingen en hoe een combinatie kan zorgen voor het beveiligen en efficiënter inrichten van de storage infrastructuur, ook voor uw organisatie.
  • Interactieve lunch: Discussieer met collega’s en experts over de uitdagingen en oplossingen rondom back-up en archivering in de publieke sector.

Round Table & Lunch
Thema: Archivering & Back-up
Partner: Comex
Datum: 26 September
Tijd: 11:30 – 13:30
Locatie: De Roosterhoeve

Aanmelden Round Table & Lunch    *Velden met een (*) zijn verplicht om in te vullen.