HET IT, Slim Fit IT-oplossingen voor iedere organisatie
VMware ProSolution

vSAN Seminar bij HET IT

Op donderdag 13 juni 2019 organiseren wij een speciale sessie bij HET IT waarin we ingaan op de digitale transformatie van uw IT-omgeving naar een Hyper Converged Infrastructure met VMware vSAN. We bespreken de vraag in hoeverre uw organisatie is voorbereid op snelle veranderingen binnen de IT-omgeving en hoe een hogere beschikbaarheid, snellere responsetijd en betere schaalbaarheid binnen uw IT-infrastructuur bereikt kan worden.

hyper-converged-infrastructure2
  • 00Dagen
  • 00Uren
  • 00Minuten
  • 00Seconden
Concept of smart urban city with server room and database icons, data center and database, big data processing isometric vector

3. Hogere prestaties
vSAN is de enige hyperconverged oplossing die volledig geïntegreerd is binnen de hypervisor. Door de integratie wordt data door de hypervisor meteen naar disks geschreven, wat de maximale performance oplevert.

4. Schaalbaar voor de toekomst
De software biedt mogelijkheden clusters lineair en on-demand te schalen door nodes toe te voegen aan een cluster, of disks toe te voegen aan individuele nodes.

5. Flexibiliteit
Reageer sneller op veranderende bedrijfsbehoeften. Stel hardware in een paar uur in en versnel de prestaties van bedrijfskritieke applicaties zoals relationele databases.

Waarom VMware vSAN?

1. Eenvoud

vSAN maakt het mogelijk om verschillende lokale disken en flash samen te voegen tot een grote data store. Hierdoor heb je geen traditionele SAN meer nodig. vSAN is direct opgenomen binnen de hypervisor, waardoor er geen additionele software hoeft te worden geïnstalleerd. Het beheer en onderhoud wordt uitgevoerd vanuit de vCenter en is volledig geïntegreerd.

2. Lagere total cost of ownership (TCO)
vSAN vermindert de total cost of ownership met maar liefst 50%. En nieuwe mogelijkheden, zoals 1-click hardware lifecycle management, helpen om beheertaken tot wel 80% te verminderen.