VOORJAARSUPDATE 2018

We zijn alweer een tijdje in 2018, dus hoog tijd voor een korte update!

Per 1 februari hebben HET IT en Hartman Service Center het eerste jaar op de “nieuwe” locatie achter de rug. En we kunnen ons gelukkig prijzen met de groeimogelijkheden die we hier hebben, we gaan ze nodig hebben.


Het salesteam van HET IT is per 1 maart uitgebreid met Tim Patist in de rol van Pré Sales Consultant, per 1 april heeft Sandra van der Wilk het Sales Support van Renée Kampschreur overgenomen en per 1 mei jl. is Barry Weimar aangetreden als Solution & Service Sales.

Zij zijn bereikbaar per mail via:
Tim Patist: t.patist@het-it.nl
Sandra van der Wilk: s.vanderwilk@het-it.nl
Barry Weimar: b.weimar@het-it.nl
En uiteraard telefonisch via 079-5939384!

Een aantal hoogtepunten van het afgelopen half jaar:

  • Nieuwe Nationale en Internationale klanten hebben voor HET IT gekozen, we hebben zelfs de eerste klant op de Kanaaleilanden mogen begroeten.
  • HET IT is eind 2017 partner geworden van Equinix om de klanten die voor colocatie willen kiezen het beste te kunnen bieden.
  • Lenovo heeft voor 2018-2019 aan HET IT opnieuw de statussen toegekend van Platinum PC Partner, Platinum Data Center Partner, Platinum Workstation Expert en aan onze in-house servicepartner de status van Authorised Warranty Service Provider.
  • Ook met HPE boekt HET IT mooie successen in het datacenter. We zijn dit jaar goed van start gegaan met interessante projecten met HPE 3Par Storage, HPE ProLiant Gen 10 servers en in combinatie met NVIDIA GRID super oplossingen voor RDP en VDI.
  • Met Veeam heeft HET IT mooie oplossingen gecreëerd op het gebied van Disaster Recovery in enkele gevallen in combinatie met Veeam Cloud Connect.
  • Met DELL heeft HET IT met name op de werkplek mooie successen geboekt.

Eigenlijk kunnen we u het beste persoonlijk bijpraten en gezamenlijk kijken waar we u het beste kunnen ondersteunen. U bent van harte welkom bij ons en natuurlijk komen we u ook graag bezoeken!

Interessant? Deel dit artikel op social media!