NIEUWE Veeam Backup voor Microsoft Office 365 v3

Optimaal back-up en herstel voor Microsoft Office 365

Volledige toegang tot, controle over en beveiliging van uw Office 365‑data

 
Bekijk deze korte demonstratievideo en ontdek hoe met Veeam back-up en herstel mogelijk is van gegevens in Office 365 Exchange Online, SharePoint Online en OneDrive for Business

De beveiliging van on-premises gegevens is niet ingewikkeld. Maar waarom vergeten zoveel organisaties hun clouddata te beveiligen?

Microsoft biedt krachtige services binnen Office 365, maar een uitgebreide back-up van uw Office 365-gegevens hoort daar niet bij.

Veeam Backup voor Microsoft Office 365 elimineert het risico op verlies van toegang tot en controle over uw Office 365-gegevens, inclusief Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive for Business en Microsoft Teams, zodat uw gegevens altijd beschermd en toegankelijk zijn.

Productoverzicht Gebruikershandleiding (in het Engels) Wat is er nieuw in (in het Engels) 6 redenen voor het maken van back-ups van Office 365

Totale controle over uw Office 365-data

Met Microsoft Office 365 kan uw onderneming overal en op elk moment werken, zonder dat u een eigen infrastructuur voor e-mail, bestanden en SharePoint hoeft te hosten. Microsoft mag dan wel de infrastructuur hosten, het blijft úw verantwoordelijkheid om back-ups van uw bedrijfskritische Office 365-gegevens te hebben.

Met Office 365 zijn het uw gegevens: u heeft er controle over en het is uw verantwoordelijkheid om ze te beveiligen.

Veeam Backup voor Microsoft Office 365 stelt u in staat om veilig back-ups van Office 365 te maken en biedt de volgende mogelijkheden:

 • Bescherm uw Office 365-data tegen per ongeluk wissen, beveiligingsrisico's en hiaten in de retention policy.
 • Herstel snel afzonderlijke Office 365-mails, -bestanden en -sites met toonaangevende, flexibele herstelopties.
 • Voldoe aan wettelijke en compliancevereisten met efficiënte eDiscovery van Office 365-items
Met Veeam Backup is volledige toegang tot en controle over uw data in Office 365 mogelijk

Maak back-ups van Office 365 SharePoint, e-mail en bestanden naar elke locatie

In zijn eenvoudigste vorm gaat het bij een back-up om het maken van een kopie van uw gegevens die u onafhankelijk van de bron opslaat. Zo worden risico’s beperkt en weet u zeker dat u in staat bent de gegevens van uw gebruikers te herstellen wanneer dat nodig is.

 • Haal Office 365 Exchange Online-, SharePoint Online-, OneDrive for Business- en Microsoft Teams-gegevens op uit een cloud-based instance van Office 365 en maak er desgewenst om de vijf minuten een back-up van in dezelfde indeling die Microsoft oorspronkelijk gebruikt: een archiefdatabase op basis van Extensible Storage Engine (ESE), ook wel Jet Blue-database genoemd
 • Maak on-premises een back-up van Exchange en SharePoint. Dit beperkt de impact op uw datacenter en bovendien kunt u ZELF de frequentie en timing van uw back-ups instellen
 • Sla back-ups op de locatie van uw voorkeur op: on-premises, in een hyperscale public cloud (zoals Microsoft Azure of Amazon Web Services) of bij een lokale serviceprovider
 • Bescherm gegevens die zijn gepost en gedeeld met Microsoft Teams-chats, -bestanden en -sites, omdat Teams-gegevens in Exchange Online en SharePoint Online worden opgenomen
Maak een back-up van uw Office 365 Exchange Online-, SharePoint- en OneDrive for Business-data

Herstel Office 365 met toonaangevende, flexibele herstelopties

Betrouwbaar, granulair herstel van Office 365-mailboxen en -e-mails, SharePoint-sites, -documenten, -bibliotheken en -lijsten, maar ook van OneDrive for Business-accounts, -bestanden en mappen met een paar klikken: met minder hoeft u geen genoegen te nemen.

Dankzij geïntegreerde Veeam Explorers™ voor Microsoft Exchange, SharePoint en OneDrive for Business is het volgende mogelijk:

 • Dankzij geïntegreerde Veeam Explorers™ voor Microsoft Exchange, SharePoint en OneDrive for Business is het volgende mogelijk:
 • Direct herstel van Office 365-items dankzij een baanbrekend aantal manieren die voor ultieme herstelflexibiliteit zorgen.

25 herstelmethoden (in het Engels)

Eenvoudig herstel van Office 365 Exchange Online-, SharePoint- en OneDrive for Business-data vanaf een Veeam-back-up

Zet krachtige eDiscovery van Office 365-archieven in

Zonder een gemakkelijk toegankelijke kopie van uw gegevens kan het ophalen van Office 365-e-mail in verband met regelgeving of compliancevereisten kostbaar en tijdrovend zijn, en leiden tot een ingrijpende onderbreking van de bedrijfsactiviteiten.

Met Veeam kunt u met behulp van vertrouwde, geavanceerde zoekfuncties en flexibele herstel- en exportopties eDiscovery uitvoeren op Office 365-mailboxen, -e-mails, -bestanden of -sites. Net zo gemakkelijk als met een traditionele on-premises gegevensback-up.

Voer eDiscovery op een Office 365-e-mailarchief uit vanaf een Veeam-back-up

Gratis licentie voor 30 dagen

NIEUW Veeam Backup voor Microsoft Office 365

Voldoe aan de beveiligings- en compliancevereisten van Office 365

Beveiliging en compliance zijn belangrijke redenen voor de behoefte aan het maken van back-ups van Office 365-e-mail en andere Office 365-gegevens. Met een back-up van Office 365 kunt u:

 • Data opslaan op basis van de retention policy voor de lange termijn, met het oog op regelgeving of de compliancevereisten.
 • Met granulaire geavanceerde zoekfuncties precies herstellen wat u nodig heeft, niet meer en niet minder.
 • De beveiliging van Office 365-back-upgegevens verbeteren met multifactorverificatie

Efficiënt schalen en overhead verminderen

Veeam Backup voor Microsoft Office 365 biedt ongeëvenaarde schaalbaarheid, waardoor een multi-repository, multi-tenant architectuur ontstaat die:

 • Grotere Office 365-implementaties met één installatie beveiligen, inclusief automatische scale-out van de repository om problemen met betrekking tot de bestandsgroottelimiet te voorkomen.
 • Levering van Office 365-back-upservices door serviceproviders mogelijk maakt.
 • Overhead minimaliseert, hersteltijd verbetert en kosten reduceert dankzij uitgebreide automatisering via PowerShell en RESTful API-ondersteuning voor alle functies, evenals self-service herstel voor klanten van serviceproviders.
Maak back-ups van Office 365 en on-premises Exchange om de productiviteit voor uw gebruikers te herstellen

Uniforme on-premises en Office 365-back-up

Voor controle van Office 365-e-mail en SharePoint-gegevens is een oplossing nodig die zowel Office 365- als eventuele on-premises Exchange- en SharePoint-instances ondersteunt.

Met Veeam Backup voor Microsoft Office 365 kunt u:

 • Hybride e-mail- en SharePoint-implementaties beschermen.
 • Mailboxdata migreren tussen on-premises Exchange en Office 365.
 • Maak consistente back-ups van Office 365-gegevens om eDiscovery en herstel op itemniveau te stroomlijnen
 • Maak back-ups van unieke en gelokaliseerde versies van Office 365, inclusief ondersteuning voor Office 365 U.S. Government (DoD en niet-DoD), Office 365 Germany en Office 365 China

Echte problemen van klanten oplossen

Veeam vindt het belangrijk dat feedback wordt uitgewisseld tussen klanten en R&D. Neem zelf een kijkje en ontdek hoe waardevol klanten onze Veeam Community Forums vinden. Hier vindt u drie voorbeelden van recente productinnovaties die voortkomen uit de directe feedback van klanten:

Hoe Veeam voorziet in de behoeften van Office 365-gebruikers

Gedownload door 55.000 bedrijven met 7 miljoen Office 365-gebruikers

Veeam garandeert dat van onze Office 365-data lokaal een back-up wordt gemaakt, zodat alles 24.7.365 beschikbaar is. Veeam geeft ons gemoedsrust: we houden controle over de data van ons bedrijf en weten zeker dat we aan de vereisten met betrekking tot wetgeving en compliance voldoen.

IT Manager
Columbia Power & Water Systems

Vraag een gratis demo aan of meer informatie over Veeam Backup
voor Microsoft Office 365

*Voornaam
*Achternaam
*Telefoonnummer
*E-mailadres
* 
I have read and accept the privacy policy below.

*Required Fields
Click here to view the HET IT privacy policy.