Internal Sales Executive

Vacature Internal Sales Executive
HET IT is een full service IT-dienstverlener met een focus op ondersteuning van IT afdelingen in de zakelijke en overheidsmarkt, gevestigd in Zoetermeer. Ter uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een Internal Sales Executive.

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging en ben je op zoek naar een informele omgeving, dynamisch én gezellig? Heb jij talent om producten te verkopen en onze klanten te voorzien van een gedegen advies over werkplek op IT gebied? Dan zijn wij op zoek naar jou! Nieuwsgierig geworden? Check dan snel deze vacature!
Functieomschrijving
Wij zijn op zoek naar een commerciële relatiebeheerder met een gezonde interesse in IT die ons team komt versterken. Je gaat op zoek naar nieuwe klanten waar wij zaken mee kunnen doen en je houdt de contacten warm met de bestaande relaties.

Wat ga je doen?

Je gaat op zoek naar uitbreiding van de huidige klantenportefeuille. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en in nauwe samenwerking met je technische collega’s doe jij de klant een fantastisch voorstel die ze niet kunnen weigeren. Advisering is een belangrijke taak binnen je functie, zowel intern als extern.

Natuurlijk zijn er vaste verantwoordelijkheden:

  • Het begeleiden en ondersteunen van offertetrajecten en (project)orders;
  • Het actief benaderen van zowel bestaande als potentiële klanten;
  • Je signaleert en rapporteert de marktontwikkelingen en trends;
  • Het opdoen van productkennis d.m.v. het volgen van trainingen, bezoeken van events en beurzen.
Wat zoeken wij:
  • Je hebt MBO/HBO werk- en denkniveau en een aantal jaren ervaring in de sales;
  • Je bent relatiegericht en wordt heel blij van het scoren van orders;
  • Je bent enthousiast, oplossingsgericht en nieuws- en leergierig;
  • De Nederlandse en Engelse taal beheers je goed;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed werken;
Wat bieden wij?
Een leuke afwisselende functie binnen een hecht team van 30 personen in een gezonde en dynamische werkomgeving. De sfeer is informeel, er wordt hard gewerkt maar er is ook ruimte voor ontspanning en een geintje. Geen lunch aan jouw bureau, maar in de kantine staat de lunch klaar om met elkaar te pauzeren. Dan kan er ook nog een pijltje gegooid worden of een balletje geslagen worden. Op vrijdag sluiten we de week af met de wekelijkse vrijdagmiddagborrel

Interesse?
Ben of ken jij degene die perfect deze functie zou kunnen vervullen? Laat het me weten! Stuur jouw motivatie en CV naar: Waldo van Dijk via w.vandijk@het-it.nl of bel naar 079-5939384. We geven je graag meer informatie!