Vacature: Inside Services Sales

HET IT is een Full Service IT-dienstverlener die zich focust op de ondersteuning van IT-afdelingen van onder meer financiële instellingen, nutsvoorzieningen en gemeentelijke overheden. Als Value Added Reseller heeft HET IT partnerships met alle A-merken op het gebied van IT-hardware en technologie. Het gevolg hiervan is een breed portfolio aan diensten en producten die HET IT voor haar relaties kan inregelen.

Voor de uitbreiding van de afdeling Services Sales zijn wij op zoek naar een fulltime commerciële en administratieve duizendpoot in de rol van Inside Services Sales. Heb jij voldoende ambitie? Dan zijn er vanuit deze functie ook doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld ‘Accountmanager Services’.

De afdeling Services Sales adviseert onze klanten over de verschillende servicelevels die nodig zijn om bedrijfskritische IT-apparatuur in topconditie te houden. Daarnaast ondersteunen zij de Sales-afdeling in aanbestedingstrajecten en grotere aanvragen waarbij services op maat nodig zijn. Natuurlijk zijn er vaste verantwoordelijkheden en verwachten we een hoge mate van structuur en kwaliteit bij de vaste werkzaamheden:

  • Offerte beheer en klantenadvies
  • Ondersteuning van de Accountmanager Services
  • Bijhouden CRM en Services database
  • Contractmanagement

Daarnaast biedt deze functie veel klantcontacten en samenwerking met collega’s en vendoren. Voor deze functie zoeken we iemand met HBO werk- en denkniveau, met een commerciële bril en een servicegericht hart! We bieden een mooie fulltime functie in een zeer diverse organisatie, goede arbeidsvoorwaarden en geweldige collega’s.

Heb jij interesse in deze vacature en ben jij de Inside Services Sales medewerker waar wij naar op zoek zijn? We nodigen je graag uit om te solliciteren.