Lenovo ThinkPad T14

Alles wat u nodig heeft om productief te blijven!

Lenovo ThinkPad T14 - Alles wat u nodig heeft om productief te blijven!
Benieuwd naar de ThinkPad T14 of naar de ThinkVision T24H monitor? Heeft u vragen of wilt u meer informatie over producten van Lenovo? Wij vertellen u er graag meer over.


  Vereenvoudig uw workflow.

  De nieuwe ThinkPad T14 -laptop biedt u alles wat u nodig heeft op een pc om elke klus te kunnen klaren, hoe groot die ook is. Met razendsnelle wifi 6 bent u daarnaast nog sneller online dan u voorheen gewend was. De Tijdbesparende functies zoals gesprekstoetsen, Modern Standby en spraakactivering vergroten bovendien het gebruiksgemak en vereenvoudigen uw workflow voor een optimale productiviteit.

  Heet niet voor niets een 'personal computer'.

  Met uitgebreide opties voor processor, geheugen, opslag, grafische kaart en beeldscherm biedt de ThinkPad T14-laptop een bijna onbeperkt aantal configuraties, waardoor het een van de meest persoonlijke computers op de markt is. En door de ongekend lange batterijduur ben je niet meer aan je bureau gekluisterd. Je kunt dus altijd in het volste vertrouwen op pad gaan.

  De ThinkPad T14-laptop biedt productiviteitverbeterende functies zoals Modern Standby, waarbij het systeem binnen een seconde kan worden geactiveerd en nog een seconde later al is verbonden met internet. Met spraakactivering kun je de laptop vanaf de andere kant van de kamer met je stem activeren, mits het scherm is uitgeklapt. Bovendien kun je met één druk op de functietoetsen F9-F11 eenvoudig gesprekken en telefonische vergaderingen beantwoorden, voeren en beëindigen.

  Windows 10 pro
  Lenovo raadt Windows 10 Pro aan voor bedrijven .
  ThinkPad t14 Hero

  Alles wat u nodig heeft om productief te blijven.

  Beveiliging die voor u werkt

  Als onderdeel van de ThinkShield-beveiligingsoplossingen bieden we een combinatie van hardware en software die onderling samenwerken om ervoor te zorgen dat de gegevens op je scherm alleen voor jou zichtbaar zijn. Het optionele PrivacyGuard-scherm is voorzien van een elektronisch filter dat de kijkhoek van je scherm verkleint. Als anderen onder een hoek naar het scherm kijken, zien ze alleen een zwart scherm. De ingebouwde PrivacyAlert-software werkt met de IR-camera. Zodra er iemand over je schouder meekijkt, krijg je een pop-upbericht over de mogelijke dreiging en wordt het PrivacyGuard-filter ingeschakeld.

  Duurzaamheid = Slimmer

  ThinkPad T14-laptops worden op 12 punten getest volgens militaire specificaties en ondergaan meer dan 200 kwaliteitscontroles om er zeker van te zijn dat ze ook in extreme omstandigheden hun werk blijven doen. Arctische kou, stofstormen in de woestijn, werken zonder zwaartekracht, gemorste vloeistof en vallen: deze laptops kunnen gegarandeerd alles aan wat er op je pad komt.

  Connectiviteit met én zonder wifi

  Met de T14-laptop blijf je verbonden, waar je ook heen gaat. Kies voor de optionele LTE-A WWAN-kaart die overal verbinding kan maken waar een mobiel netwerk* beschikbaar is. Je hoeft je nooit zorgen te maken of er ergens wel wifi is of dat je binnen bereik moet blijven.

  *WWAN moet zijn geconfigureerd op het moment van aankoop en vereist een netwerkservice.

  Combineer met de ThinkVision T24h monitor
  voor een nóg productievere werkruimte.

  Lenovo ThinkVision T24-h

  Het perfecte scherm voor iedere professionele werkplek

  Dagelijkse taken zijn een fluitje van een cent dankzij de efficiëntie van de ThinkVision T24h-20-monitor. Een goed ontworpen QHD-scherm met een resolutie van 2560 x 1440, meerdere poorten en een breed kleurengamma maken het een van de meest gewilde 23,8-inch commercial displays op de markt. Verhoog uw productiviteit met een opstelling met twee of meerdere monitoren en profiteer van de 3-zijdige NearEdgeless-randen die een naadloze, vrijwel randloze ervaring bieden. Het heeft een speciaal ontworpen paneel om verblinding te verminderen, een ergonomische standaard voor verbeterde aanpassing en een VESA-mount voor wandmontage. Maximaliseer uw bureauruimte met de USB Type-C-oplossing met één kabel die is geïntegreerd met Smart Power voor betere connectiviteit en energie-efficiëntie.

  Maak kennis met de ThinkPad T14 en de ThinkVision T24h monitor van Lenovo voor een optimale productiviteit en vereenvoudiging van uw workflow!

  Lenovo ThinkPad T14 - Alles wat u nodig heeft om productief te blijven!
  Benieuwd naar de ThinkPad T14 of naar de ThinkVision T24H monitor? Heeft u vragen of wilt u meer informatie over producten van Lenovo? Wij vertellen u er graag meer over.