ROUND TABLE & Lunch

Hoe te navigeren door cyberuitdagingen in de publieke sector?

Verwerf praktijkinzichten en deel kennis en ervaringen met mede professionals uit de publieke sector.

Hoe te navigeren door cyberuitdagingen in de publieke sector?

In de snel veranderende digitale wereld is het voor leiders in de publieke sector van essentieel belang om voorop te blijven lopen in de ontwikkelingen op het gebied van cyberweerbaarheid. De recente ontwikkeling omtrent de NIS2-wetgeving heeft deze kwestie nog urgenter gemaakt en heeft het belang ervan tot een topprioriteit in de bestuurskamer verheven. Maar hoe vertaalt deze topprioriteit zich naar tastbare maatregelen en praktijken binnen overheidsinstellingen? Welke stappen moeten worden genomen om de nodige capaciteiten op te bouwen en te zorgen voor een effectieve respons op cyberaanvallen?

Om deze vragen te kunnen beantwoorden, nodigen Dell Technologies en HET IT u graag uit voor een exclusieve en smakelijke Round Table sessie in het sfeervolle Hotel-Restaurant Kasteeltje Hattem in Roermond. Deze sessie biedt een unieke gelegenheid om samen met andere professionals uit de publieke sector de implicaties van NIS2 en Zero Trust-beveiliging op uw organisatie te verkennen. We willen graag met u in gesprek gaan over de uitdagingen en kansen die deze ontwikkelingen met zich meebrengen.

Daarnaast krijgen we een mooi inkijkje in hoe Gemeente Horst aan de Maas hun bedrijfskritische gegevens veiligstelt en delen ze hun aanpak en ervaringen, zodat we samen kunnen zoeken naar effectieve strategieën om uw organisatie voor te bereiden op de toekomst van cybersecurity.

Round Table & Lunch
Thema: Cyberbeveiliging
Partner: Dell Technologies
Datum: 6 juni
Tijd: 11.00 – 14:00
Locatie: Kasteeltje Hattem

Aanmelden Round Table    *Velden met een (*) zijn verplicht om in te vullen.