Lunch & Learn

Exclusieve Lunch & Learn Sessie bij NetApp

Alles wat u moet weten over data in de Hybride Cloud

Meld u aan en maak kans op tickets voor de MotoGP TT Assen 2024!

Alles wat u moet weten over data in de Hybride Cloud

De presentatie van NetApp op de Big Data Expo over ‘omgaan met grote datasets in een hybride cloud wereld’ heeft duidelijk veel interesse gewekt. We hebben gemerkt dat er een aanzienlijke vraag is naar verdere verdieping omtrent dit onderwerp. Daarom nodigen we u namens NetApp en HET IT graag uit voor een exclusieve Lunch & Learn sessie op donderdag 16 november. Deze zal plaatsvinden op het hoofdkantoor van NetApp in Schiphol-Rijk.

Deze Lunch & Learn sessie zal dieper ingaan op het onderwerp van de hybride cloud en de uitdagingen die hierbij komen kijken. Bovendien bieden we u ruimschoots de gelegenheid voor interactie en het stellen van vragen, zodat u meer inzicht kunt verwerven.

We sluiten de sessie af met een heerlijk verzorgde lunch en de mogelijkheid om het hoofdkantoor van NetApp te verkennen. Een uitgelezen kans om eens een kijkje achter de schermen te nemen en te netwerken met collega’s en experts.

Tot slot hebben we u op de Big Data Expo bij onze stand nog een belofte gedaan, die we graag nakomen. Wij hebben kaartjes beschikbaar voor de MotoGP TT 2024 op het beroemde circuit van Assen, waar NetApp trots het Ducati Racing-team sponsort.
Wij verloten onder de deelnemers die zich inschrijven voor deze sessie 4 tickets voor dit meeslepende race-event!

We kijken ernaar uit u te verwelkomen en hopen van harte dat u aanwezig kunt zijn tijdens deze informatieve en inspirerende bijeenkomst.

Aanmelden    *alle velden zijn verplicht