Dell Technologies forum 2023

Lunch & Learn over
Cyberbeveiliging

HET IT & Dell Technologies nodigen u van harte uit voor een exclusieve
en zeer interessante Lunch en Learn sessie over cyberbeveiliging.

Lunch & Learn over cyberbeveiliging

Op dinsdag 21 november vindt het Dell Technologies Forum plaats in DeFabrique in Utrecht. Het is de belangrijkste technologieconferentie voor technologieliefhebbers en bedrijfsleiders die innovatie en groei willen stimuleren!

Als Titanium Partner van Dell Technologies en tevens sponsor van het forum nodigt HET IT u van harte uit voor een exclusieve en zeer interessante Lunch en Learn sessie over cyberbeveiliging die tijdens dit event zal plaatsvinden. In de sessie focussen we ons op hoe u bedrijfsrisico’s door cyberdreigingen kunt verminderen. Vragen als: “hoever gaat mijn verantwoordelijkheid”, “hoe snel weet ik wat mijn schone back-up is” en “kunt u altijd aantonen dat u voldoende compliant bent” passeren de revue.

Een van de oplossingen die wij de afgelopen jaren met succes hebben geïmplementeerd bij onze klanten is de Dell PowerProtect Cyber Recovery oplossing van Dell Technologies. Tijdens een goedverzorgde lunch leggen we graag uit wat de redenen zijn geweest voor onze klanten om met volle tevredenheid te kiezen voor deze oplossing, delen we hun ervaringen en tonen we aan hoe het hen heeft geholpen om de gevolgen van cyberdreigingen doeltreffend te verminderen.

Uiteraard zijn er zowel tijdens als na de interactieve sessie volop mogelijkheden om in contact te komen met gelijkgestemde professionals en experts over de onderwerpen die u interesseren. Zij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing.

Lunch & Learn sessie HET IT
Thema: Cyberbeveiliging
Partner: Dell Technologies
Datum: 21 november
Locatie: DeFabrique
Tijd: 12:25 – 13:25

Aanmelden    *alle velden zijn verplicht