Webinar: Het belang van databeheer in Office 365

11 juni 2020 | 14:00 – 15:30 uur | Presentatie: Arjan Henselmans (Veeam)

Op donderdag 11 juni organiseert HET IT samen met Veeam een interessante kennissessie waarin wordt ingezoomd op de veiligheid van uw data in Office 365. Zoals u waarschijnlijk al van ons had vernomen, zou dit event op locatie bij De Roosterhoeve in Roosteren hebben plaatsgevonden. Wegens de Corona-maatregelen hebben wij besloten er nu een online event van te maken in de vorm van een webinar.

Veel organisaties zien de overstap naar Office 365 als een logische eerste stap naar de publieke cloud. Met name Exchange Online, One Drive for Business en SharePoint zijn fantastische tools die uw organisatie nieuwe mogelijkheden bieden. Tevens is door de huidige Corona-maatregelen het gebruik van Teams exceptioneel gestegen.

De overgang van data binnen uw eigen omgeving naar de publieke cloud van Microsoft roept echter ook een aantal vragen op. “Heb ik nog wel volledige controle over mijn gegevens? Ook nadat mijn account is verwijderd en belangrijke e-mails en bestanden verloren zijn gegaan? En wat moet ik doen ten aanzien van de beschikbaarheid en toegankelijkheid van mijn data?” Tijdens deze sessie ontdekt u het belang van een veilig en efficiënt databeheer en wat deze voor uw organisatie kan betekenen.

We bespreken de uitdagingen en behandelen de meest voorkomende risico’s en valkuilen rondom het beveiligen van uw data. Natuurlijk kijken we ook naar de mogelijke oplossingen. “Hadden de problemen op de Universiteit van Maastricht, veroorzaakt door een ransomware-aanval, met een goede back-up voorkomen kunnen worden? En welke maatregelen moet ik nemen om aan beleidsregels als bewaarplicht en compliancevereisten te voldoen?”

Op donderdag 11 juni beantwoorden we meer van deze vragen omtrent een veilig en efficiënt databeheer en wisselen we graag met u van gedachten over dit onderwerp. Schrijft u zich ook in?

Inschrijven webinar: Het belang van databeheer in Office 365

Donderdag 11 juni | 14:00 – 15:30 uur | Presentatie: Arjan Henselmans (Veeam)

    Normaliter waren we deze sessie gestart met een gezamenlijke lunch in de Roosterhoeve om onderling te kunnen netwerken. In plaats daarvan bieden wij u nu graag een lunchbon van Roosterhoeve aan ter waarde van €25,-

    Hoe krijg ik de lunchbon?

    • U neemt deel aan de webinar op 11-6
    • U deelt het bericht op LinkedIn over de webinar met uw netwerk