Cloud Data Management Assessment

Snel inzicht in uw belangrijkste data-uitdagingen.

Doe gratis het Modern Cloud Data Management Assessment.

De beschikbaarheid van data is vandaag de dag vaak nog gebaseerd op mechanismen waarbij data handmatig moet worden teruggezet na een ransomware-aanval of moet worden overgezet naar een andere infrastructuur als die kosteneffici├źnter is en betere prestaties levert. Als bedrijf bent u uiteindelijk op zoek naar een omgeving die autonoom reageert en zich aanpast aan veranderingen in het gedrag van data, apps of gebruikers en waarin data altijd beschikbaar is, ongeacht of deze zich nu in uw eigen of bijvoorbeeld een cloud-infrastructuur bevindt. Als u wilt weten of uw organisatie een moderne datamanagement-omgeving heeft en of u gemakkelijk de transitie kan maken naar een (hybride of multi-cloud) cloud-omgeving en bestand is tegen digitale bedreigingen, doe dan het Cloud Data Assessment. Binnen 15 minuten weet u precies hoe uw organisatie ervoor staat door enkele vragen te beantwoorden over de volgende onderwerpen:

 1. Backup & Recovery
 2. Cloud Mobility
 3. Monitoring & Analytics
 4. Orchestration & Automation
 5. Governance & Compliance

Met behulp van deze korte vragenlijst kunt u:

 • gegevensbeschermings- en beveiligingsrisico's identificeren waarmee uw organisatie mogelijk te maken heeft

 • Branchegenoten vergelijken op basis van een gap-analyse van uw gegevensbeschermingscapaciteit

 • Een reeks actiegerichte aanbevelingen leveren die uniek zijn voor uw doelen en uitdagingen

Na het invullen van het assessment ontvangt u allereerst een executive summary met de bevindingen. Op basis daarvan kunt u het volledige rapport gratis aanvragen met een uitgebreide analyse.

Heeft u vragen over data protection of digitale transformatie binnen uw organisatie?

Onze experts helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen. Vul onderstaand veld in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

  Veeam Gold Partner
  Cloud Data Management Assessment